Фестиваль рівності у Львові. Кому це було вигідно? - Блог про Львів

Фестиваль рівності у Львові. Кому це було вигідно?

Фестиваль рівності

Те, що відбувалося минулих вихідних у Львові аж ніяк не можна оминути увагою. Реально, дивлюся щоб підбурити суспільство багато не треба.

Думаю не важко здогадатися, що мова піде сьогодні про фестиваль «ЛГБТ», який хотіла організувати у нашому місті шайка дурачків.

Зараз в Інтернеті по цьому питанню висловлюється багато різних людей. Спробує сказати кілька слів і Воробус, адже за всією цією ситуацією слідкував з самого початку й до самого завершення.

Десь на початку минулого тижня в інформаційному просторі почала поширюватися інформація, що в суботу, 19 березня у місті Лева має пройти марш гідності. На нього мають зібратися люди нетрадиційної орієнтації й навіть пройтися по місту.

Чесно? Спершу була така думка, що це фейк. Неправдивої інформації зараз як гною, тому особливо увагу на цю новину не звернув.

Проте, минув день, другий і за марш рівності заговорили ще більш серйозніше. Люди навіть почали подавати петиції до міської Ради з проханням заборонити це свавілля.

Міська влада щось думала, думала і таки заборону суд ухвалив з п’ятниці на суботу. Моя думка, що це треба було робити раніше. Не хочемо бачити подібних парадів у Львові, то раз, заборонили проводити акції, допуск організаторів і все, конфлікт було би вичерпано.

Не вміємо ми досі таке робити. Вчимося, вчимося й одні двійки.

А так… Ситуація загострилася.

Як то кажуть, «попахувало» провокацією. Чому так? Тому що якби ці люди хотіли зібратися, вони б так широко не рекламували свої дії. Ок, є певна спільнота, домовилися таємно про зустріч, провели її й на цьому все завершили.

Також читайте:   Качки в центрі міста Львова

А то розрекламували, в Інтернеті навіть була реєстрація учасників майбутньому маршу. Не дивно, що там міг зареєструватися кожен і слідкувати за діями учасників спільноти.

Знову ж таки якась маячня і вказує на замовлену акцію. Ким? Можливо тією ж Росією, щоб показати світові що у Львові все так погано з свободою слова, дій і так далі.

А ще куча провокаторів було як з однієї, так і з іншої сторони. Це навіть не обговорюється.

Чи правильно зробили молодики в масках що почали жбурляти каміння в організаторів фестивалю «ЛГБТ»? З одного боку я їх розумію, треба цих організаторів гнати в шию, але з іншого до цього могло і не дійти

В країні війна, а вони там щось собі надумали збирати. Хоча, хто взагалі були ці молодики в масках, хто їх зібрав?

Більше запитань чим відповідей.

Висновок – подібних дій у Львові не треба допускати, не піддаватися на провокації, а просто діяти швидше, ввести заборону на ідіотські паради й буде щастя. А то зараз вилізе куча фейків які ми погані.

Все скидається на чергову провокацію, від якої користі нікому не додалось, тільки плями на репутації міста і країни, а кому це вигідно всі добре знаємо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*