Футбол. Карпати грають внічию з Чорноморцем (відео) - Блог про Львів

Футбол. Карпати грають внічию з Чорноморцем (відео)

Карпати грають внічию з Чорноморцем

Вихідні наступили й проходять вони під акомпонемент футбольних матчів.

Нарешті після тривалої паузи, пов’язаної з міжсезонням відновилися поєдинки національного чемпіонату з футболу.

Хоча, багато хто каже, що в такій ситуації, яка зараз в Україні, людям явно не до футболу.

Не дивно, що перед відновленням чемпіонату пішли чутки про зникнення з футбольної карти багатьох футбольних команд, в тому числі одеського Чорноморця, який і був прем’єрним суперником львівських Карпат після зими.

Ця гра відбувалася на півдні нашої держави й особливої цікавості серед людей не викликала. Хоча, майже цілий сектор львівських фанів в Одесу таки приїхав.

До гри.

Розпочали гру активніше господарі поля, які ще в дебюті гри завдяки зусиллями Кабаєва та Ковальця-молодшого могли двічі відзначитися, але кіпер Карпат – Мисак в цих епізодах був на висоті.

Поступово гра вирівнялася і вже наші футболісти могли забити такий бажаний гол, але після удару новачка клубу – Бланко-Лещука м’яч трохи розминувся з воротами.

Загалом якщо починати підсумовувати гру, то її команди не «сушили», а навпаки намагалися довго не затримувати м’яч всередині поля. Львівська команда краще виглядала на флангах, одесити в позиційних атаках.

Також читайте:   Чемпіонат світу з футзалу. Прогноз на фінальний матч

Це було видно і в другій половині зустрічі, коли знову ж таки забити могла як одна, так і інша команди. В Карпат найреальніший шанс втратив знову ж таки Бланко-Лещук (не влучив у ворота з вигідної позиції), а в Чорноморця – Хобленко.

У підсумку табло стадіону «Чорноморець» зафіксувало «суху» нічию у поєдинку між місцевою командою та нашими Карпатами.

Якщо підвести підсумок гри, то результат на табло закономірний. Перемогти могла як одна, так і інша команди. Десь не вистачало елементарного фарту.

Карпати сподобалися… новачки також особливо не розчарували.

У турнірній таблиці на даний момент, а це 05 березня 19 година «леви» із 22-ма очками займають 7-е місце в турнірній таблиці, одеська ж команда з 11-ма поки що перебуває на 11-ому місці в турнірній таблиці.

Наступний свій поєдинок Карпати проведуть на своєму стадіоні, увага, «Арена Львів» 11 березня. Суперник – діючий чемпіон країни київське Динамо.

Початок цієї гри о 20 годині за київським часом. Можна не сумніватися, що людей на цей футбол прийде багацько.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите найнебезпечніші моменти у поєдинку між Чорноморцем та Карпатами:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*