Футбол. Ліга Чемпіонів. Манчестер Сіті – Динамо. Анонс - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Манчестер Сіті – Динамо. Анонс

Манчестер Сіті - Динамо

Щось мене погода, яка сьогодні, 15 березня запанувала на вулиці наганяє на депресняк. У Воробуса вони рідко бувають, але все ж бувають.

Тому, щоб не спати, не думати про погані настрої, буду радувати вас черговими публікаціями на блозі.

І перше про що ми будемо говорити, так це про головну подію сьогоднішнього футбольного дня – чвертьфінальний поєдинок у рамках Ліги Чемпіонів між київським Динамо та англійським клубом Манчестер Сіті.

Гра буде проходити на полі англійської команди.

В якому стані підходять до цієї гри обидві команди, що кажуть букмекери, традиційний прогноз від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Отже, після того, як у першому матчі в Києві українська команда поступилася з рахунком 1-3 стало зрозуміло, що шанси на наш вихід в наступну стадію змагань стали примарними.

Динамо треба перемагати з різницею в 3 м’ячі, а це зробити буде фактично нереально. Хоча… Так, як грає зараз англійська команда, можна очікувати усього.

В якому стані підходять до цієї гри команди?

Господарі поля в останньому матчі прем’єр-ліги не зуміли перемогти на виїзді одного з аутсайдерів – Норвіч (нічия 0-0) і тим самим фактично втратили всі шанси на чемпіонство.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:0 Єнакієвець (відео)

Динамо грало у Львові з Карпатами. По ходу поєдинку біло-сині програвали 0-1, але потім завдяки голам Теодорчика та Ярмоленка зуміли таки схили шальки терезів на свою користь.

Що думають з приводу майбутнього матчу букмекери?

На перемогу Манчестер Сіті дають коефіцієнт – 1,47, на нічию 4,2, на перемогу Динамо близько семи.

Що це означає? Дивлячись на коефіцієнти можна зробити припущення, що сьогодні буде або мінімальна перемога господарів поля, або ж цілком ймовірна нічия.

Щодо традиційного прогнозу від Воробуса, то моя думка така, що гра в Англії завершиться мінімальною перемогою англійської команди з рахунком 2-1. І то, думаю що Динамо буде довгий час перемагати, потім їхній суперник рахунок зрівняє, а наприкінці зустрічі й взагалі виграє.

Як буде насправді, час покаже, а поки що, насамкінець, нагадую, що гра в Манчестері розпочнеться о 21 годині 45 хвилин і пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «Україна» та «Футбол».

А вже завтра очікуйте пост про враження від цієї гри.

Сподіваюся, що вони будуть позитивними.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*