Футбол. Ліга Європи. Андерлехт – Шахтар. Анонс - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Андерлехт – Шахтар. Анонс

Андерлехт - Шахтар

Все-таки, що не кажіть, а дивитися матчі європейських кубків – це набагато краще чим ті ж поєдинки української прем’єр-ліги, де як вмикаєш телевізор, так і зразу засинаєш

В Лізі Чемпіонів все по-іншому. Живий приклад – вчорашня гра німецької Баварії проти італійського Ювентуса.

По ходу поєдинку німці «горіли» 0-2, могли пропустити третій м’яч, а натомість у другому таймі все перевернулося з ніг на голову. Спершу Левандовськи робить рахунок 1-2, а потім переводить гру в додатковий час Томас Мюллер.

А в наступній 30-ти хвилинці Баварія вже шансів своєму супернику не залишила. У підсумку 4-2 і саме німецька «машина» крокує далі.

Трохи поступається цьому турніру Ліга Європи, але тим не менше, там також трапляються дуже й дуже цікаві матчі. От, скажімо, протистояння англійських команд: Манчестера та Ліверпуля.

Незважаючи на те, що в першій грі «Лівер» переміг 2-0, думаю так просто «дияволи» у матчі-відповіді не здадуться.

Українських вболівальників футболу, само собою що цікавить гра за участю донецького Шахтаря. Команда Мірчі Луческу після першого переможного поєдинку вдома 3-1 над Андерлехтом, тепер відправляється на виїзд у Брюссель.

Чого слід очікувати від цієї гри?

Також читайте:   Шанси українських клубів в перших матчах Ліги Європи

Перш за все злагодженої гри в обороні. Хто цікавиться футболом, той знає, що після гри з Андерлехтом Шахтар поїхав грати гру національного чемпіонату в Дніпропетровськ й там отримав по повній.

1-4 – це не те, на що сподівалися фани «гірників». Хоча, якщо порівняти склад, який грав в Лізі Європи і склад, який грав в чемпіонаті, то помітно, що Луческу дав відпочити багатьом гравцям лінії захисту, плюс поберіг одного з лідерів теперішнього Шахтаря – Тайсона.

Сьогодні ж всі ці гравці гратимуть і будуть пробувати здобути путівку в 1/4 фіналу.

Щодо традиційного прогнозу від Воробуса, то думаю, що сьогодні гра завершиться в бойову нічию 1-1. Андерлехт полетить всією командою в атаку, Шахтар їх зловить, а потім господарі поля таки заб’ють гол престижу.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро, а саме тоді, коли в Бельгії розпочнеться гра. Початок заплановано на 22 годину 05 хвилин і пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «Україна».

А вже завтра очікуйте детальний огляд цієї гри, а також результати жеребкування 1/4 як Ліги Чемпіонів, так і Ліги Європи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*