Футбол. Ліга Європи. Шахтар – Андерлехт. Анонс - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Шахтар – Андерлехт. Анонс

Шахтар - Андерлехт

Не встигли ми заскучати за подіями європейських кубків з футболу, як вони розпочинаються знову.

Після змагання під назвою – Ліга Чемпіонів, відновлюються змагання в такому турнірі як Ліга Європи. І найбільше нас цікавить, звісно, що гра за участю українського представника – команди Шахтар.

У рамках 1/8 фіналу наша команда буде приймати на своєму полі бельгійський Андерлехт.

Чого слід очікувати від цієї гри, в якому стані підходять до неї наші клуби та, звісно, що традиційний прогноз від Воробуса читайте далі.

Напевно мало хто вірив, що після «львівських» 0-0 з німецьким клубом Шальке «гірники» зуміють на виїзді здобути позитивний результат. Але, Мірча Луческу й компанія вкотре довели футбольній громадськості, що для них нема грози авторитетів.

Підсумкові 3-0 і саме Шахтар крокує далі. Жеребкування в швейцарському місті Цюрих сповістило, що наступним суперником в цій Лізі Європи у Шахтаря буде бельгійський клуб – Андерлехт.

Звісно, що вболівальники одразу ж зраділи, адже при всій повазі до бельгійського клубу, Андерлехт – це не Боруссія й навіть не Ліверпуль.

Чого слід очікувати від сьогоднішньої гри на полі стадіону «Арена Львів»?

Також читайте:   Футбол. Перша ліга. ФК Львів 0:1 ПФК Севастополь

По-перше, в цій грі вже українська команда є беззаперечним фаворитом. «Гірникам» треба буде багато атакувати й робити хороший гандикап перед матчем-відповіддю. І от що боюся, щоб статус фаворита не зіграв з нами злий жарт.

По-друге, Шахтар показує зараз набагато кращі результати чим їхній суперник. Нещодавно була двічі обіграна полтавська Ворскла із загальним рахунком 7-1.

Андерлехт ще зіграв вдома внічию зі Стандартом 3-3, а потім несподівано поступився 1-2 Мускрону. Щоправда це відбулося на виїзді.

По-третє, в Шахтаря буде підтримка вболівальників.

Кажуть, що особливого аншлагу на стадіоні сьогодні не має бути, але до вечора ситуація може явно змінитися. На це можуть вплинути різні чинники: погода, наявність дешевших квитків тощо.

Тепер переходимо до традиційного прогнозу від Воробуса.

Так от, моя думка така, що сьогодні українська команда здобуде впевнену перемогу з рахунком 2-0, а голами відзначаться в нас: Срна та Тайсон.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро, а саме тоді коли розпочнеться гра о 20 годині за київським часом.

До речі, переглянути пряму телевізійну трансляцію можна буде на телеканалі «Україна».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*