Футбол. Товариська гра. Україна мінімально перемагає Кіпр (відео) - Блог про Львів

Футбол. Товариська гра. Україна мінімально перемагає Кіпр (відео)

Степаненко - автор єдиного голу

У зв’язку з тим, що національні футбольні збірні в ці дні проводять товариські поєдинки, більшість матчів національних чемпіонатів перенесено на наступні вихідні.

А поки що, кожен вболівальник може подивитися на свою національну збірну. Хтось перед майбутнім чемпіонатом Європи, що буде проходити у Франції, а хтось перед майбутніми матчами відбору на чемпіонат світу.

Україна, як завжди, проводить «товарняки» з посередніми командами. Це, як на мене, не дуже добра практика. Але, є федерація футболу, керівники, головний тренер і їм видніше з ким грати, а з ким ні.

Я ж у цій публікації спробую поділитися враженнями від вчорашнього поєдинку з посереднім Кіпром.

Місце проведення поєдинку

От що мене порадувало, так це вчорашня публіка в Одесі. Не сподівався, що на гру між Україною та Кіпром прийде більше як 20-ть тисяч людей і всі вони будуть несамовито підтримувати наших футболістів.

Нарешті федерація футболу вгадала з місцем проведення гри й після цього стало зрозуміло, що така команда як Чорноморець не може перестати існувати. Тут люблять футбол і всіма шляхами треба думати за те, щоб врятувати команду.

Україна

Як завжди грали на одній нозі. Ну, що не кажіть, а таки треба думати над спарингами з більш сильнішими командами. От як мотивувати того ж таки Ярмоленка, Кучера, Зозулю, Гармаша, Гусєва щоб вони на повну силу грали з кіпріотами якщо в них як не гра З Манчестер Сіті, то з Реалом.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. "Шахтар" перемагає "Наполі" (відео)

Хоча, добре що грав Шевчук, який так рідко потрапляє в склад донецького Шахтаря, та також Бойко якому треба відчувати впевненість у турецькому Бешикташі.

Перемогли, радує, але гра в обороні бажає бути кращою. Те, що відбувалося в захисті нашої збірної в останні 10-ть хвилин просто як жахом не назвеш.

Кіпр

Гості що могли показати в цій грі, те і показали. У першому таймі вони переважно захищалися, пропустили курйозний гол, а от у другому, коли Україна зробила багато замін зарухалася попереду й могла в кінці зустрічі як мінімум тричі забити й поїхати додому в хорошому настрої.

Хоча, мінімальна поразка для них також хороший результат.

Дебют Шевченка, гра Путівцева та Каменюки

Андрій не особливо не вносив корективи в гру, помітно що він лише вчиться, Каменюка зіграв мало, а от Путівцев належно виглядав лише у першому таймі, потім істотно підсів.

Попереду гра з Уельсом… І це знову підготовка до Євро-2016 року, яке пройде на полях Франції.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*