Футзал. “Енергія” у першому матчі плей-офф обігрує “Ураган” (відео) - Блог про Львів

Футзал. “Енергія” у першому матчі плей-офф обігрує “Ураган” (відео)

Енергія перемагає Ураган

Нарешті прихильники такої гри як футзал дочекалися серії плей-офф у чемпіонаті України.

Давно пора, а то дивитися чемпіонат, де з 9-ти команд вісім проходить у матчі на виліт аж ніяк не цікаво. А ось коли розпочинаються вже згадувані матчі, то стає набагато цікавіше.

Як приклад, перша гра криворізького клубу «Приват» проти діючого чемпіона країни та володаря кубка – харківського Локомотива.

У матчах регулярної першості більш слабшу команду перемагав хто лише хотів, а тут у матчі проти чемпіона «Приват» таки зумів дати бій більш іменитішому супернику.

Так, програли 0-2, але ж гру то показали.

Десь і поєдинок в Івано-Франківську теж львівський вболівальник очікував з тривогою. «Енергія» завжди там грає важко й звітний матч також не став виключенням.

«Ураган» зумів як слід налаштуватися на гру й наша команда чудом «винесла ноги» в цій грі. Але, тим не менше, перемогла.

Розпочався поєдинок досить жваво. Команди відповідали одна одній небезпечними ударами, але воротарі обидвох команд грали дуже вдало.

І лише під кінець першої 20-ти хвилинки вдалося їх пробити.

Спершу «ураганівець» – Горбатий вдало замкнув дальню штангу, а вже рівно через хвилину класична атака «Енергії» завершилася голом Михайла Грицини.

В другому тайму малюнок гри на паркеті не змінився. Хіба що, що на цей раз гості зі Львова першими вийшли вперед (відзначився граючий тренер нашої команди – Павленко), але Зварич після розіграшу штрафного знову встановлює рівним рахунок на табло.

Також читайте:   Футбол. Україна 0:1 Швеція (відео)

До завершення гри, що одна, що інша команди могли відзначитися ще не раз, але воротарі були на висоті.

Основний час зустрічі завершився внічию 2-2 і переможця матчу мала вирішити серія пенальті.

В цій лотереї пощастило саме нашій команді. Хоча, був епізод, коли гравець «Урагану» – Орест Боргун міг поховати всі наші надії на перемогу, але після його удару м’яч влучив у штангу.

Додам, що в нас забили пенальті: Федюк, Михайло Грицина, не забили: Микола Грицина та Сергій Коваль.

«Енергія» перемогла, повела в серії 1-0 і тепер 12 березня о 13 годині вже у місті Львові відбудеться другий поєдинок між цими командами.

Якщо «зелено-білі» знову переможуть, то вийдуть у півфінал змагань, якщо ж гості, то буде проведено додатковий матч знову ж таки у нашому місті.

Вболіваємо за нашу команду, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів та серії пенальті у першому матчі між «Ураганом» та «Енергією»:

Фото: uragan.if.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*