Футзал. Енергія вдруге поспіль перемагає Ураган - Блог про Львів

Футзал. Енергія вдруге поспіль перемагає Ураган

Енергія - Ураган

Ці вихідні виходять якимись змазаними, а все тому, що дуже багато людей сьогодні ходило на роботу й, таким чином, відробляло за вихідні на 8 березня.

Не дивно, що на футзальному матчі Енергії та Урагану глядачі почали заповнювати зал палацу спорту «Галичина» ближче до середини першого тайму. А спершу здавалося що вболівальників буде мізер.

Хоча, з іншого боку можу погодитися з думкою багатьох людей, що на даний час матчі футзальному чемпіонату є не такими цікавими як колись. Рівень команд впав, багато відомих гравців покинули команди й поїхали в інші країни у пошуках кращої долі.

Тим не менше, маємо те, що маємо… І хто любить гру «5 на 5» має задовольняти свої потреби тим що маємо.

А ними поки що є матчі серії плей-офф національного чемпіонату. На стадії 1/4 фіналу доля звела двох непримиримих суперників, сусідів: львівську Енергію та івано-франківський Ураган.

На даній стадії змагань серія триває до двох перемог однієї з команд. Спершу команди грали в «Франику». Бойова гра завершилася внічию 2-2, а у серії пенальті кращими були такими «зелено-білі».

Матч-відповідь у Львові якогось особливого зацікавлення не викликав. Перед грою здавалося, що Енергія легко переможе.

Та, не тут то було. Ураган добре захищався, у воротах добре стояв їхній кіпер – Біров і до пори, до часу забити гол нашій команді не вдавалося.

Також читайте:   УМХЛ. U-16. «Галицькі Леви» обмінялися перемогами з «Донбасом»

І лише наприкінці першої 20-ти хвилинки завдяки голу від Павленка Енергії вдалося вийти вперед.

Не сказав би що після цього епізоду франків ці аж так сильно кинулися відігруватися. Гра і надалі проходила в такому ж руслі що і до голу й закономірно, що перша половина зустрічі так і завершилася за мінімальної переваги команди зі Львова.

Друга 20-ти хвилинка більшою кількістю моментів не вирізнялася. Інколи сидячи на трибунах ставало аж скучно від дій гравців обидвох команд. Добре, що команди трохи розрухалися під кінець гри.

А всьому вина гол Урагану, який вони забили за 3,5 хвилини до завершення гри. І навіть скажу більше, одразу ж після цього епізоду вони мали ще один вбивчий момент, але воротар «енергетиків» – Кардаш зробив не те що сейв, а сейвище.

Основний час так і завершився внічию 1-1, а в серії пенальті героєм зустрічі став воротар Енергії – Пітуля, який зумів відбити один удар. Решта ж гравців не хибили.

Додам лише, що в нашої команди пенальті забивали: Федюк, Коля Грицина та Максим Павленко.

Енергія перемагає, проходить далі де її суперником у півфіналі буде ще один колектив-сусід – хмельницький Спортлідер.

Матчі цієї стадії змагань відбудуться вже після поєдинків збірної. А, нагадаю, за вихід на чемпіонат світу Україна має зіграти проти словаків.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*