Футзал. Кубок чемпіонів Львова. “Нові імена” 4:4, по пен: 2-0 “Інкогніто” - Блог про Львів

Футзал. Кубок чемпіонів Львова. “Нові імена” 4:4, по пен: 2-0 “Інкогніто”

Нові імена перемагають

Вчора у залі «СКА» стартував футзальний кубок чемпіонів Львова. Напередодні літнього чемпіонату, де, нагадаю, «Нові імена» планують грати у першій лізі, зайве тренування з підвищеною відповідальністю нам не завадить.

А ним, до слова, має стати згадуваний вище кубок.

Першим нашим суперником виступила команда «Інокгніто», яка вже не один рік грає в асоціації любительсокго футзалу Львівщини. І грає не просто, а приймала участь у змаганнях гранд-ліги, постійний учасник першої ліги.

Одним словом, легкої гри я не очікував.

Розпочався поєдинок для нас гірше не придумаєш. Незважаючи на те, що «Нові імена» володіли беззаперечною територіальною перевагою в грі, створювали багато моментів, реалізувати ми нічого не могли.

Десь так і думав, що спрацює старе футбольне правило за яким: «не забиваєш ти – заб’ють тобі». Одна з перших контратак суперника завершилася пасом на дальню штангу, де гравець «Інкогніто» досить легко відправив шкіряного у ворота.

Не минає й хвилини як ми могли пропустити вдруге, але в цьому епізоді вже Воробій рятує команду від гола. А потім настала черга травм.

Спершу рецидив старої травми відчув кращий бомбардир зимового сезону – Володимир Великий і він сів на трибуну, а потім ще й зламався воротар – Воробій. Сталося це під час зіткнення Ігоря з гравцем команди-суперника, коли нам забивали другий гол.

Гру було зупинено, травма виявилася дуже серйозною, продовжити гру воротар «Нових імен» не зумів і на ворота став старий добрий кіпер – Бутрин.

Також читайте:   Сьогодні ХК "Галицькі Леви" зіграє проти "Білого Барсу"

Саме Денис почав підключатися до атак п’ятим польовим гравцем і це таки згодом дасть свій результат.

Спершу той же Бутрин, а потім Копій роблять рахунок 2-2 і за такого результату команди йдуть на перерву.

Не встигли команди розіграти м’яч з центра поля, як «Інкогніто» знову виходить вперед. Не вміємо ми грати в захисті та й все. Безглузді втрати м’яча приводять до обрізок, які завершуються голами у наші ворота.

Знову ж таки гра з 5-тим польовим, титанічними зусиллями Ковалик з пенальті один гол відігрує, але банальна помилка в захисті і вже 3-4. І це при тому, що на гру з «Інкогніто» прийшло 13-ть гравців «Нових імен», а суперник грав лише у складі шістьох людей.

Тим не менше, футзальний Бог був вчора на нашій стороні. Ільків таки вирівнює рахунок і визначення переможця переходить у серію пенальті.

А там справжнім героєм зустрічі став новий воротар команди – Денис Бутрин, який зумів відбити два пенальті. В «Нових імен» же свої спроби вдало реалізували Сергій Нікітін та Роман Ковалик.

У підсумку «Нові імена» перемагають, виходять у 1/4 фіналу, де 26 березня нам протистоятиме – «Галицька здоба-2».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*