Футзал. Кубок Чемпіонів Львова. “Нові імена” – “Галицька здоба-2”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Кубок Чемпіонів Львова. “Нові імена” – “Галицька здоба-2”. Анонс

Нові імена - Галицька здоба-2

Вже цієї суботи на команду «Нові імена» очікує черговий поєдинок у рамках футзального Кубка Чемпіонів, що зараз триває у місті Львові.

Після того, як в 1/8 фіналу ми з боями, але таки в серії пенальті перемогли команду «Інкогніто», на стадії чвертьфіналу на «Нові імена» очікує не менш просте випробування в особі – «Галицької Здоби-2», яка цієї зими зуміла в золотому матчі здобути перемогу в третій лізі любительського футзалу Львівщини.

Так сталося, що їхній суперник на стадії 1/8 фіналу – колектив «Фест» відмовився від змагань, тому «Здоба» замість офіційної гри проводила тренування разом із першою командою під керівництвом відомого українського футзаліста – Тригубця.

Саме після приходу Сергія, що в першої, що в другої команди з’явився малюнок в грі і вони показують хороші результати. Як буде в матчі з нами?

Бачив, що вони перед турніром підсилилися новими гравцями, а саме: воротарем – Русланом Мірзаєвим та нападником – Юрієм Шпаком.

Само собою, що все вирішить її величність гра. Легко нам точно не буде і якщо хочемо вийти у півфінал змагань, то треба грати краще чим в минулій грі з «Інкогніто».

Тоді, нагадаю, було дуже багато обрізок в захисті, незрозумілі втрати. Але, це пов’язую з тим, що в залі «СКА» ми до гри ні разу не тренувалися. А переходити в більш широкий зал після вузького «Інтерспорту» (Мотозавод) було би будь-якій команді не легко.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. Команда "Група здоров'я" без Воробуса здобуває дві важливі перемоги

В якому стані підходять до цього поєдинку «Нові імена»?

Точно не зіграють в суботу кращий нападник зимової ліги – Володимир Великий та воротар – Ігор Воробій.

У першого проблеми зі зв’язками й, як мінімум три тижні ми його точно не побачимо на паркеті. З «Інкогніто» гравець виходив, але через рецидив дуже швидко припинив участь грі й сів на трибуну.

Щодо Воробія, то в епізоді, коли нам забивали другий гол він пошкодив палець, гру продовжити не зумів і потім йому наклали гіпс. То ж, як мінімум місяць він точно не гратиме.

Замість нього до кінця турніру на воротах швидше за все буде стояти – Денис Бутрин, який і на далі продовжує творити дива в рамці.

Капітан команди – Крупчук також не дуже то здоровий, але є ймовірність, що в суботу він таки зіграє.

Решта людей здорові й рвуться в бій, зокрема й потенційні новачки команди – Гультяєв та Полохач, які поки що перебувають на оглядинах.

Насамкінець додам, що гра між «Новими іменами» та «Галицькою здобою-2» розпочнеться в залі «СКА» 26 березня о 13 годині 30 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*