Футзал. Кубок чемпіонів Львова. “Нові імена” в серії пенальті програють “Галицькій здобі-2” - Блог про Львів

Футзал. Кубок чемпіонів Львова. “Нові імена” в серії пенальті програють “Галицькій здобі-2”

Програємо...

Триває футзальний кубок під назвою – Кубок Чемпіонів Львова. І після перемоги над командою «Інкогніто» в 1/8 фіналу, на команду «Нові імена» очікував чвертьфінальний матч проти колективу «Галицька здоба-2».

Взагалі на цьому турнірі є дві команди «здоби», їхній головний тренер – Сергій Тригубець переглядає багато гравців і влітку кажуть буде один колектив, що буде боротися за високі місця однієї з ліг.

Тим не менше, нам треба було грати проти однієї з цих команд . Як я вже зазначав в анонсі не змогли в цій грі «Новим іменам» помогти такі гравці як: Володимир Великий, Ігор Воробій (в обидвох травми) та Тарас Копій, який не зміг бути на грі по особистим причинам.

Але, лава запасних у нас велика, тому сьогодні, як ніколи у гравців була нагода довести своє місце в складі.

На жаль, початок зустрічі та й весь перший тайм наша команда провалила. Ще не встигли глядачі на трибунах як слід всістися, як «Галицька здоба-2» вела в рахунку 3-0.

Велика кількість помилок в захисті, невпевнена гра воротаря. Чесно, сидів на трибуні й не міг впізнати команду. Прийшлося капітану команди брати тайм-аут і на підвищених тонах говорити людям, що треба зібратися і почати грати. Можемо ж як захоче.

Після тайм-ауту один гол Сергій Нікітін відігрує, але не більше. Суперник знову забиває голи на наших помилках і перший тайм завершується за рахунку 1-5 на користь «Галицької здоби-2».

Також читайте:   Чемпіонат світу – 2024: оприлюднений календар матчів збірної України в Основному раунді відбору

Здавалося все, в другому таймі нам ловити нічого не буде, але це була хибна думка. Десь думав, що суперник розслабився, подумав що «вікторія» в кишені й почав вальяжно грати другу 20-ти хвилинку.

Не можу зрозуміти чому вони бігли вперед забивати шостий гол? Ну, але це їхні проблеми. «Нові імена» ж завелися й поступово почали скорочувати рахунок в зустрічі. Особливо старався в цьому плані Тарас Николишин, який до завершення гри оформить покер.

Публіка також почала підтримувати команду, навіть Ігор Воробій, що сидів з палицею активізувався з вболівальницею Христею й до кінця зустрічі не затихав.

2-5, 3-5, 4-5, 5-5 і публіка просто в екстазі. Скажу більше, могли навіть вирвати перемогу, але вдало команду суперника виручив їхній кіпер – Мірзаєв. Вважаю, Руслан був кращим у складі гостей.

А далі знову була лотерея – серія пенальті, де ми таки не змогли перемогти. Вирішальний удар нашого гравця – Романа Пенгрина був хибним. М’яч влучив у поперечину.

Суперника вітаємо з перемогою, а нашій команді дякую за самовіддачу. Такі поєдинки нам потрібні.

Футзал. Кубок чемпіонів Львова. Нові імена 5-5 (1-5) по пен. 3-4 Галицька здоба-2

голи: Николишин-4, Нікітін

пенальті забили: Нікітін, Гультяєв, Николишин. Не забили: Ковалик, Пенгрин

склад: Бутрин – Крупчук, Нікітін, Ковалик, Ільків, Николишин, Пенгрин, Тесленко, Гультяєв, А. Великий.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*