Футзал. Підсумки виступу команди “Сокіл” у сезоні 2015/2016 років від Олександра Храмова - Блог про Львів

Футзал. Підсумки виступу команди “Сокіл” у сезоні 2015/2016 років від Олександра Храмова

Олександр Храмов

Потрохи завершилися футзальні змагання у всіх лігах, які проходять під егідою асоціації любительського міні-футболу Львівщини.

Зокрема, в четвертій лізі команда «Сокіл» зуміла здобути підсумкове третє місце і саме сьогодні ми поспілкуємося з капітаном цієї команди – Олександром Храмовим.

– Доброго дня, підведіть підсумки сезону що минув, що вдалося команді , що ні? Які плани на майбутнє, чи планує «Сокіл» заявлятися літом в яку-небудь лігу?

Мої вітання, в цілому сезон пройшов нормально. На жаль, нам не вдалося здобути перше місце, тому є ще над чим працювати. Також команда «Сокіл» планує заявлятись в одну з ліг літнього чемпіонату.

– Найкраща і найгірша гра в цьому сезоні?

Я думаю це були поразка та перемога в іграх проти Борщович.

– Чого не вистачило команді щоб здобути перемогу в чемпіонаті?

Насамперед нам не вистачило стабільності зі складом, а також дисципліни в деяких іграх. Інколи нас приходило багато, а деколи грали фактично без жодної заміни.

– Як вам взагалі рівень змагань у 4 лізі?

На мою думку, призери нашої ліги по своїй силі рівні з першою трійкою з ліги-2 і ліги-3.Про решту команд мені важко щось сказати.

Також читайте:   Підсумки виступу команди «Keep Calm» на турнірі "Героїв УПА"

– У порівнянні з минулою зимою команду покинуло ряд гравців, на кого буде акцентуватися увага у майбутньому?

Так нас покинуло ряд гравців. Але, однозначно в майбутньому ми будемо омолоджувати склад і робитимемо ставку на молодь. Я б не хотів когось виділяти адже в нас колектив – це одне ціле. А на кращого гравця команди ми проведемо анонімне опитування в нашій офіційній групі. Ось тоді і дізнаємось хто він.

– Як вдалося залучити в команду воротаря – Коробова? Андрія Коробова ми знаємо давно, інколи в нас виникала проблема з голкіпером, то ми запрошували його не вагаючись.

Йому окреме дякую за самовіддачу.

Ваша команда буде грати на кубку чемпіонів що вже скоро стартує в залі «СКА»?

«Сокіл» на кубок не заявляється лише з тих причин, що основа нашої команди складається з гравців з великого футболу, які вже на даний момент перебувають в лавах своїх обласних команд. Тому рішення наше таке.

– Ваші побажання читачам блогу та прихильникам команди «Сокіл?»

Всім читачам хочу побажати займатися спортом, любити футбол і нехай все у вас буде добре.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*