Футзал. Плей-офф до чемпіонату світу. Україна на виїзді трощить Словаччину (відео) - Блог про Львів

Футзал. Плей-офф до чемпіонату світу. Україна на виїзді трощить Словаччину (відео)

Україна б'є Словаччину

Ну, а завершальною публікацією сьогоднішнього дня буде моя улюблена тема – футзалу. Стараюся про нього менше писати, але все ж, таку подію не згадати було би гріхом.

Справа у тому, що вчора у Словаччині національна збірна проводила перший поєдинок серії плей-офф на чемпіонат світу, що вже незабаром відбудеться в такій далекій для нас Колумбії.

Звісно, що на цьому святі ми також хочемо побувати, тому проходити словаків повинні.

Воробус вчора мав нагоду подивитися пряму трансляцію цієї гри і ось що може про неї сказати:

Впевнена перемога синьо-жовтої команди

Втомлювати довгими вступами не буду, а одразу ж скажу, що Україна перемогла на виїзді з розгромним рахунком 6-0.

Голи в нас забивали: хет-трик на рахунку гравця Енергії – Михайла Грицини, ще по голу забивали «залізничники»: Кисельов та Журба, а також новачок команди з київського клубу «ХІТ» – Ігор Борсук.

Перемога по грі

Я би не сказав, що вже аж такою великою перевагою була нашої команди. До першого і другого голів у ворота словаків, господарі поля багато атакували, мали хороші моменти відзначитися, але то кіпер України – Іваняк, то штанги виручали Україну. А потім пішло, поїхало….

Також читайте:   "Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива" та "Епіцентр К-10" влаштували парад голів (відео)

У другому таймі головний тренер синьо-жовтих – Косенко взагалі дав пограти й двом іншим воротарям: Литвиненку та Ципуну.

Матч-відповідь – формальність?

Фактично так, відбудеться він в Одесі, на новому покритті й це буде чергова можливість перевірити в далі потенційних новачків команди. А чому б і ні? Тому ж таки Борсуку треба більше давати грати, а також іншим кандидатам, які претендують на поїздку в Колумбію.

Борсук і його майбутнє в збірній

Дебют вдався, вже не молодий Ігор у вчорашній грі показав, що на нього можна розраховувати. Особливо це стосується позиції стовпа. Основний гравець на цій позиції – Білоцерківець вже почав тренуватися, тому саме цих два гравці я бачу в Колумбії на чемпіонаті світу.

Косенко – тренер

Давно пора було міняти вже старіючого Лисенчука. Прийшов Олександр Петрович, взяв у помічники собі Валерія Легчанова, вже нема четвірок Енергії та Локомотива, а є одна команда, де кожен за кожного.

Дякуємо за вчорашню перемогу, за вихід на чемпіонат світу, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому матчі між збірними Словаччини та України:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*