Хто такі капери? - Блог про Львів

Хто такі капери?

Капери

А тепер знову повернуся до грального бізнесу.

Колись вже писав публікації про таку хворобу як ігроманія, як гонитва за великими грошима може залишити людей без трусів, а тепер розповім про таких людей як капери.

Натрапив на цих людей чисто випадково. Це щось на зразок, розсилання смс-повідомлень про виграш автомобіля й так далі.

Щоправда вони крутяться переважно у соціальних мережах. Як не читаєш коментарі до постів, вічно є дописи, що вступай в групу, є кілька 100 % прогнозів, можна легко заробити гроші й так далі.

Бувають і у приватні повідомлення насилають кучу спаму. Тому, в мене і є обмеження щодо листування у соціальних мережах.

То щось купи, то щось продай, то виграй мільйон. Та задовбали вже…

Хмм, невже все так просто? Якби так було, то всі люди навкруги були би вже давно мільйонерами.

Починаю дивитися що вони пропонують. Так звані капери часто кидають скріншоти з великими сумами виграшів, як все просто вгадати й так далі. А потім само собою пропонують людям, які підписані на ці групи заплатити їм гроші за точний прогноз.

Ніби вони знають як зіграє той чи інший спортсмен або ж команда. Ок, не сперечаюся, є люди, які ведуть статистику, мають дар прогнозування матчів, але ж не всі такі.

По цілому світі є куча букмекерських контор і якби ці капери так всім допомагали, то давно би «букери» позачинялися. Але, чомусь цього не спостерігаємо.

Виходить щось тут не так? Читав в інтернеті багато публікацій на цю тему й багато хто каже, що каперами можуть виявитися чистого роду шахраї.

Також читайте:   Гайд із реєстрації на сайті Infinity. Особливості та умови інвестування

А чому б і ні? Людина заплатила гроші, капер сказав їй прогноз, він не збувся, жертву кинуть в чорний список і шукай вітру в полі.

Якщо я так можу зробити, то що заважає це зробити іншим? Чомусь маю таку звичку завжди ставити себе на місце інших людей.

А ще коли переглядав ці всі групи-провидців у мене виникло кілька запитань?

1. Чому так багато серед підписників фейкових акаунтів?

Воробус не перший день в інтернеті, часто сидить в соціальних мережах і, повірте, відрізнити коли людина по той бік екрану сидить реальна може. Цікаво, що ці фейки активно ведуть дискусії.

2. Для чого каперу продавати результати матчів якимось незнайомим людям?

Якщо ти такий крутий, то постав собі ставку на мільйон гривень, виграй, спакуй речі й їдь собі жити на острова, пий коктейлі, бався з дівчатами й так далі.

А то з кимось ділитися, щось купляти, продавати. Якась маячня.

3. Чому капер показує скріншот, а не показує яке прізвище стоїть в акаунті?

Так можна і в неті щось таке подібне знайти, кидати людям, а ті будуть вірити.

Одним словом, більше запитань чим відповідей. Хоча, ще раз повторюю, може і є люди, які мають дар вгадувати результати поєдинків.

Це лише Воробуса точка зору, а грати, не грати, бавитися з каперами, чи не бавитися – особиста справа кожного.

Можливо хтось мав справу з цими людьми, щось вигравав, то пишіть свої домисли у коментарях.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Pavlo 11.03.2016 пише:

    Взагалі Ігоре капери – то пірати, які в 16-му – 17-му століттях активно промишляли в морях та океанах. Але на відміну від тру-піратів флібустьерів, які атакували всі без винятку човни, капер були піратами там би мовити “легалізованими”, вони мали спеціальну каперську грамоту, яка дозволяла їм цілком “легально” грабувати кораблі ворожих держав, наприклад англійські капери таким чином грабували іспанські каравели, і за це від навіть бувало лицарські титули отримували від англійської корони. Веселий був час…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*