Карпати 1:2 Динамо. Як це було (відео) - Блог про Львів

Карпати 1:2 Динамо. Як це було (відео)

Карати-Динамо

Ну, а завершальна публікація сьогоднішнього дня буде про враження від перегляду вчорашнього футбольного поєдинку чемпіонату України між львівськими Карпатами та київським Динамо.

Мало хто не знає, що ця гра завершилася перемогою команди з столиці нашої країни з рахунком 2-1.

Як завжди, Воробус зосередиться не на описі всіх моментів цієї гри, а на цікавинках цієї гри.

Карпати та повернення на стадіон «Арена Львів»

Що тут сказати, давно пора було. Новий стадіон будували для тогою щоб тут грала не лише команда з Донецька та збірна, а й місцеві улюбленці, а ними є Карпати.

Так, «леви» ще жодного разу не перемагали на цьому стадіоні, але вірно сказав нинішній головний тренер команди – Беззубяк, що треба ще краще грати щоб нарешті змінити цю негативну тенденцію.

Вчора на футбол, незважаючи на дуже холодну погоду, прийшло багато людей і їх підтримка відчувалася на протязі усього поєдинку.

Фани Динамо

Чесно, вже набридла поведінка кучки ідіотів. Так, фани Карпат та Динамо між собою давно дружать, але ж треба якось пояснити «столичним», що палити фаєри та кидати їх на людей – це не гарно. Так можна й біди наробити.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати громлять Олімпік (відео)

Гра Карпат

Як це не прикро говорити, але на даний момент «зелено-білі» зіграли на максимум того, що вони можуть. До гри ніхто в львівську команду не вірив, а от після того як Чачуа забив гол, то критики затихли.

Якимось неоднозначним вийшов другий тайм цієї гри. Ніби рухалися, старалися, а потім взяли й привезли собі два голи.

Все-таки, команду треба награвати роками, а не робити так, що в минулому сезоні грали одні люди, а в цьому вже інші.

Гра Динамо

Також не вразила. Перший тайм діючі чемпіони країни й взагалі провалили. 0-1 програвали, багато не забивали. Після перерви зуміли добитися необхідного результату, але перед грою з Манчестер Сіті Реброву та компанії є над чим задуматися.

Карпати та єврокубки

Враховуючи рівень цьогорічного чемпіонату, потрапити в зону Ліги Європи цілком реально. Команд, які можуть стабільно грати є не так багато як здається, а відрив від тієї ж Ворскли, яка займає 5-е місце складає всього лише 3 очки.

Від Дніпра ми відстаємо на шість пунктів і саме з командою, яку тренує Маркевич «зелено-білим» прийдеться зіграти 20 березня.

Знову буде багато глядачів, неймовірна підтримка, і сподіваємося, перемога.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*