Підсумки роботи блогу Воробуса у березні місяці - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у березні місяці

Підсумки роботи в березні 2016

Поступово завершується перший весняний місяць, а ним беззаперечно є березень, тому настав час підвести підсумки місяця що минає.

Де був Воробус, що побачив, які цікаві чи не цікаві події були написані на цьому ресурсі та чого слід очікувати в місяці квітні читайте далі.

Щоб написати цей пост спеціально передивився всі публікації за місяць й вирішив виділити наступні події:

1. Воробус зламався.

Як це не банально звучить, але на мене знову найшла чорна хвиля. Як не проблеми з спиною відчував, то потім і взагалі взяв і поламався під час футзального турніру в залі «СКА».

Наслідки? Лікар наклав гіпс, на роботу не ходжу, футбол не граю, мало пересуваюся й окрім банальних чотирьох стін нічого не бачу. А хотів і на лижі з’їздити й ще багато де.

До кінця березня гіпс мають зняти і якщо все буде добре, то вже у квітні-травні буду більше подорожувати.

2. Шаховий бум у Львові та вихід футбольного Шахтаря у чвертьфіналі Ліги Європи.

Перший спричинив поєдинок між нашою Марією Музичук та китаянкою Хоу Іхань. Українка програли 3-6, але тим не менше, все місто говорило за шахи.

Щодо Шахтаря, то єврокубкова весна у місті Лева продовжується. «Гірники» за сумою двох поєдинків перемогли бельгійський Андерлехт і тепер в квітні місяці за вихід у півфінал Ліги Європи зіграють проти португальської Браги.

Також читайте:   Як перенести дані з смартфону Android на Iphone

3. Пригоди Воробуса на ринку Торпедо та пошуки річки Полтви.

Також би заніс собі ці пригоди в плюс. Весело було побути продавцем на «блошиному» ринку, а потім ще й знайти річку Полтву. Мало хто знає де вона виходить назовні.

4. Скандал із фестивалем Рівності.

Це взагалі було щось. Ні з того, ні з сього, інформаційний простір заполонила новина, що у Львові буде проходити фестиваль людей з нетрадиційною орієнтацією. Громадськість одразу ж активізувалася і, як наслідок, чудом вдалося уникнути серйозних бійок.

5. Теракти у Бельгії.

Про них Воробус нічого не писав, бо не хотів вкотре згадувати про загрозу функціонуванню світу. Але, менше з тим, терористи є і не знати чого від них очікувати у майбутньому.

6. Весна прийшла.

Ми так довго чекали на тепло й схоже, що його таки дочекалися. З кожним днем на вулиці стає все тепліше й тепліше. Незабаром свято Великодня.

Чого слід очікувати в квітні місяці?

Ну, перш за все, йде до того, що Воробус таки постаріє на один рік. Та, нічого не зробиш, таке життя. Головне щоб гіпс зняли і я міг нормально ходити.

А ще на нас очікує підготовка до Великодня, чвертьфінальний поєдинок Ліги Європи та багато чого іншого.

Залишайтеся з нами….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. BOGDAN 30.03.2016 пише:

    Воробусе, все буде добре, не падай духом,тримайся,все загоіться, жени від себе депресію ну і файну панєнку під бік….:))))

    • Vorobus 30.03.2016 пише:

      та я не падаю духом, незабаром я повернуся)))

  2. фотограф 02.04.2016 пише:

    Я теж чекаю футбол)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*