Що потрібно знати про прокат автомобілів в Україні (частина 1) - Блог про Львів

Що потрібно знати про прокат автомобілів в Україні (частина 1)

прокат автомобілів в Україні

Наше сучасне бурхливе та стрімке життя надає багато можливостей для швидкого вирішення багатьох питань. А для того, щоб отримати свободу пересування, Вам просто необхідний транспорт у вигляді автомобіля.

Щоб придбати автомобіль потрібні значні фінансові витрати. Саме через те, що висока мобільність у пересуванні може знадобитися лише на деякий час чи у далекому від домівки місці, люди беруть автомобілі напрокат. Часто це буває у випадках, коли хочеться оглянути цікаві місця та історичні пам’ятки в незнайомому місці.

Надання такої послуги призвело до створення спеціалізованих компаній, які надають напрокат автомобілі будь-яких марок, які будуть управлятися самими клієнтами. На сьогоднішній день, взяти напрокат автомобіль у великих містах України не складає проблеми.

Мною було проведено невеличкий аналіз діяльності фірм, які надають в оренду автомобілі і зроблено такі висновки. Якщо вести мову про спектр запропонованих послуг, то він доволі стандартний – автомобіль без водія, автомобіль з водієм, а також за додаткову плату можна замовити додаткове обладнання (навігатор, дитяче крісло тощо). Також можна оформити право на управління ще одним водієм, «вимкнути» обмеження на добовий пробіг, знизити суму застави та придбати додатковий страховий поліс. В географії покриття дуже великої різноманітності немає. Найпопулярніший прокат машин у Києві, але також ця послуга активно надається у Львові, Одесі, Дніпропетровську, починає з’являтися і в інших українських містах.

Також читайте:   Чому з вулиць масово позникали автомобілі?

І про ціни. Вартість прокату автомобілів на Україні економ-класу (деу ланос, шеврове авто і подібні) починається від 20 доларів за добу. Але слід врахувати, що така вартість не є остаточною, бо коли термін прокату перевищує більше ніж кілька діб, ціна у більшості випадків досить суттєво знижується.

Таким чином, взятий в оренду автомобіль дає клієнту можливість самостійно вибирати маршрут своєї подорожі, також по шляху маршруту можна заглянути до затишного кафе без страху відстати від екскурсійної групи. Також слід мати на увазі, що під час поїздок по місту для вирішення різних завдань взятий напрокат автомобіль обійдеться дешевше від таксі. Великій сім’ї також буде зручніше та часом і дешевше громадських видів транспорту орендувати автомобіль, щоб здійснити заплановану мандрівку.

Далі буде…

Автор статті: Архіваріус.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*