Що робити якщо розлюбив дівчину - Блог про Львів

Що робити якщо розлюбив дівчину

Розлюбив

Ну, а завершальною публікацією сьогоднішнього дня буде відповідь на запитання в рубриці «Запитай у Воробуса».

Нагадую, вона існує, й кожен охочий може здавати сюди питання.

На цей раз до нас звернулася людина, яка назвала себе – Святославом.

Далі цитую слова цього хлопчини:

«У мене наступна проблема. Досить тривалий час я не мав дівчини. Так склалися обставини, що колись я кохав сильно одну дівчину, але саме вона вирішила розірвати стосунки. Довго я не міг знайти нікого підходящого і от в кінці минулого нарешті щастя таки прийшло. Ми покохали одне одного з першого погляду, разом відпочивали, вже зраз живемо. Але, нещодавно я почав помічати за собою що ця дівчина все більше починає не подобатися. Не знаю навіть що на мене найшло. Що робити не знаю, адже ми вже були всерйоз задумалися над узаконенням стосунків. Чи може мені пороблено? Щодо віку, то мені далеко за 25-ть.».

Давненько Воробус нічого не радив в питаннях кохання, але нашому читачеві таки треба щось порадити.

По-перше, з собою таки треба розібратися. Як це так, що ти її так сильно любив, а тут раз і вона перестала тобі подобатися. Може ти закохався в іншу? Визначайся, бо як одружишся, то хіба що зіпсуєш життя як собі, так і їй.

Також читайте:   Що робити, коли нема друзів?

По-друге, на тебе міг вплинути побут. Коли все відбувається стандартно, нічого нового, то й скучно стає з своєю обраницею. Спробуйте кудись разом вибратися, поїдьте на лижі поки є сніг, десь в Карпати, можливо в Європу.

По-третє, спробуй сам кудись вибратися. Подзвони друзям, піди попий з ними пивця, провітрися й можливо негативні думки залишаться тебе в спокої.

По-четверте, якщо ти всерйоз бачиш, що дівчина тобі з кожним днем стає все більше та більше не подобатися, то не варто мучити себе і її. Ні про ніяку «женячку» мови буде й не може.

Сядьте, поговоріть на одинці. Якщо дівчина розумна, то тебе вислухає й разом приймете якесь рішення.

По-п’яте, нехай дівчина спробує змінити свій стиль. Не знаю що саме порадити, але от, скажімо, змінити зачіску, колір волосся, купити новий одяг. Хоча, фігою я пишу.

Головне чи є почуття, а не матеріальні цінності чи волосся.

Одним словом, чоловіче, сто разів подумай над своїм рішенням, чим зроби. Бо, якщо ти кажеш що не є юним, то що ти будеш робити коли розійдешся з дівчиною?

Підеш з алкоголіками пити горілку в генделик? Вибір за тобою!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Петро 28.03.2016 пише:

    У мене була схожа ситуація. Рік жили душа в душу, на вихідних то на дискотечку, то на природу з друзями чи ще кудись. А потім сталось так що довелося на довго тривалий термін … ем.. розлучитися – вона поїхала у київ, я залишився дома (працюю в офісі) там в києві вона два місяці майже щоденно працювала, ні про які дискотечки і т.ін. не було й мови. І от повертається до мене зовсім чужа людина: доки я на роботі вона біжком до подруг, пиво та горілка… Почала обманювати… А коли не прийшла ночувати, тоді взагалі розійшлися.
    Також був ще такий випадок: познайомився з дівчиною, вона живе в місті де я працюю, але працює трохи далекувато, тому мусить з понеділка по пятницю проживати в селі, де працює. Вийшло так що у неї була відпустка, коли ми розпочали зустрічатися, тому ми майже щоденно пили каву, гуляли по вечірньому місту… Все було шикарно. Але коли закінчилася її відпустка, і ми стали бачитись буквально раз в тиждень. Тут і розпочались проблеми – я на роботі, говорити по телефону немає часу, у її ж така робота що іноді немає чим зайнятися. За кілька тижнів обговорили все на світі. Почали трохи бісити один одного, ображатися, сваритися… І через кілька місяців розійшлися, пробували миритися, та зразу через кілька днів сварилися.

    До чого я веду? А веду до того що потрібно бути поряд, але при цьому кожен день має бути “новим”. Не живіть по заїзженій пластинці. Автору питання я б порекомендував зробити якийсь приємний сюрприз, відвідати з дівчиною якесь місце, в якому не були, особливо якщо дівчина хоче відвідати це місце не менше вас. Різка зміна обстановки пробуджує почуття.

    Ну і наостанок хочу запропонувати Святославу розібратися в собі, зрозуміти що саме в дівчині Вам стало не подобатись? Можливо якась риса характеру, щось в поведінці, стиль одягу, макіяж? Розберіться в проблемі і спробуйте мирно її вирішити. А розлучатися це остання справа – якщо вам було добре раніше, то може стати добре знову.

    Удачі Вам, пане Святослав, та Вам, пане Воробусе.

  2. Vertolit 28.03.2016 пише:

    Коротше так, не подобаэться посилай нафіг її. Бо скоро вона тебе пошле і буде другий лист шо робити коли дівчина кинула. Скажу так серцю не прикажеш якшо відчуваєш шо шось не так не мучай ні себе ні дівчину.

  3. vrubli 28.03.2016 пише:

    Одній мені цікаво що мав на увазі Воробус під словами: “Хоча, фігою я пишу.” ?? 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*