Сходи на біля гуртожитку на Тарнавського не ремонтували вже 10-ть років. А чи не пора вже? - Блог про Львів

Сходи на біля гуртожитку на Тарнавського не ремонтували вже 10-ть років. А чи не пора вже?

Проблемні сходи

Давненько до нас в редакцію ніхто не писав.

А, нагадаю, це можна зробити через рубрику «Запитай у Воробуса» в якій наші читачі можуть задати будь-яке запитання автору блогу, а я у свою чергу якщо буду знати на нього відповідь, то обов’язково напишу.

І ось таке запитання прийшло від людини, яка назвала себе Мар’ян.

Людина пише наступне, цитую: «Ігор, пам’ятаю колись ти писав багато публікацій на тему проблемних сходів у нашому місті. Так от, якщо буде можливість – обов’язково сходи й напиши щось про цю проблему».

І справді, добре що читач нам написав, адже на блозі Воробуса дійсно існує такий собі проект «Аварійні сходи», де ми публікуємо фотографії й не лише найбільш аварійних сходів у нашому місті.

Сьогодні зранку Воробус ходив дивитися на тренажери ті, що на відкритому повітрі й само собою вирішив проінспектувати сходи, що знаходяться на вулиці Тарнавського, 106.

Хто не знає де це, скажу, що це біля гуртожитків техніку легкої промисловості. Там ще можна досить легко пройти від Водоканалу до Стрийського парку.

Коли прийшов на місце, то побачив, що наш читач був дійсно правий. Сходи ніхто не ремонтує вже роками, вони знаходяться у жалюгідному стані. А кожного тут проходять діти, студенти, прості люди.

Також читайте:   Плітки і кому це потрібно?

З роками сходинки відвалюються і не дай Боже щоб вони обірвалися або ж відлупилися й на когось впали.

Аварійні сходи

Який вихід?

1. Сходи треба терміново закривати на ремонт й робити все можливе щоб їх врятувати. Не стільки вже ті сходи вартують, щоб їх міська влада не могла відремонтувати.

2. Зруйнувати й побудувати нові.

Також один із кращих варіантів. Нове завжди робиться якісніше чим латається старе.

3. Просто закрити сходи.

Не варіант, але таким чином ми хоча б збережемо здоров’я людей. І так війна багато забирає наших співвітчизників, а тут ще й така небезпека поруч.

4. Нічого не робити.

Не знаю чи стаття Воробуса в чомусь допоможе. 10-ть років як мінімум цими сходами ніхто не займався і що думаєте зараз ситуація зрушить з місця? Блог Воробуса буде час від часу нагадувати про цю проблему.

Якби там не було, ті, хто ходить по цих сходах будьте максимально обережними, а ще краще – уникайте їх. Пам’ятаю в цих краях колись ставалися часті напади на людей. Не знаю як зараз, але все може бути.

Залишайтеся з нами…. Ще на сьогодні не все….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arwenita 03.03.2016 пише:

    Ігоре, створи петицію для ЛМР на цю тему. Може, справа швидше піде. Хоча сумніваюсь, що багато підписів назбирається. Людям, які там не проживають, зазвичай просто байдуже, що де відвалюється. Якщо це те саме місце, яке недалеко від нас, – там ще й сміття завжди багато. Наче територія нічийна.

    П.С. Непогана локація для незвичайних фотосесій модельок =)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*