У Львові з’явилися велосипедні аптечки - Блог про Львів

У Львові з’явилися велосипедні аптечки

Велоаптечка у Львові

А далі обіцяна публікація про велосипедні справи міста, яку Воробус ще хотів написати вчора. Просто так сталося, що часу не вистачило і я це все діло переніс на сьогодні.

Отже, із приходом тепла побільшало велосипедистів на вулицях нашого міста. А чому б і ні?

Завдяки велосипеду людина може покращити собі здоров’я, плюс не треба зайвий раз товктися по набридливих маршрутках, де ще треба платити за проїзд.

А так став собі зранку, вдягнувся, сів на велосипед та й поїхав собі по справах або ж на роботу.

Як ви зрозуміли, Воробус і на далі продовжує розвивати проект «Велосипеди» в якому розповідає про велосипедні справи міста: прокати, велосипедні доріжки й навіть велосипедні аптечки.

Отакої, і такі причандалля також є у місті Лева й у найближчій публікації ми по них поговоримо.

Те, що у Воробуса хвора нога, не означає, що я не виходжу в люди. От і вчора прогулявся площею Ринок. І прогулявся, варто сказати, вдало.

Окрім того, що подихав повітрям ще й побачив велосипедну новинку, яка розташована неподалік місця, де взимку розташована ковзанка. Якщо бути точнішим, то біля театру пива й має назву ця новинка – велосипедна аптечка.

Також читайте:   За 23 дні до запуску трамваю на Сихів (фоторепортаж)

Для чого вона тут і чим вона може допомогти велосипедисту?

Вона така у вигляді насосу, червоного кольору і перше що тут можна зробити, так це качати колесо. Бувають же такі моменти в житті, коли їдеш і спустило колесо. Саме велосипедна аптечка у цьому може допомогти.

Окрім насосу тут також є викрути, гайкові ключі, шестигранники тощо. Все це висить на спеціальних залізних шнурках, бо люд в нас такий що любить все красти.

Згадати хоча б подібну аптечку біля ТЦ «Форум». Там правда все було у вільному користуванні, то за декілька днів вже й духу не було від інструментів.

Нічого з цим не вдієш. Поки будуть рагулі, доти буде й така ситуація.

Також поки ти ремонтуєш велосипед, то його можна поставити на спеціальну раму. Вже не треба класти на землю.

Подібні велосипедні аптечки планують встановити й в інших куточках нашого міста, а поки що окрім площі Ринок таку саму можна найти неподалік музею «Арсенал».

Загалом ідея досить таки непогана й допомагає ще більше заохочувати людей купляти велосипеди й, таким чином, очищувати довкілля від вихлопних газів, які йдуть з автомобілів.

Чекаємо…. на покращення.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Граммар 31.03.2016 пише:

    Загалом ідея досить таки непогана й допомагає ще більше заохочувати людей купляти велосипеди… – а як заохотити автора не використовувати постійно дебільне слово “купляти”, якого взагалі не існує ні в укр. ні в рос. мові?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*