Весна прийшла… - Блог про Львів

Весна прийшла…

Весна прийшла...

Весна таки наступила, зачекалися, що не кажіть. Якщо чесно признаюся, вже набридла мені зима. Хочеться тепла, скинути набридливу куртку, чоботи і походи в сандалях.

Але, чи по-справжньому, від цього дня запанує весна?

Важко так зараз сказати, бо вже завтра, 2 березня на нас очікує холодна погода. Вдень температура повітря не буде підніматися вище 4 градусів й навіть падатиме сніг.

У горах і взагалі кажуть, що будуть снігопади й можна сміливо їхати кататися на лижах. В подальшому температура повітря суттєво підвищиться й ближче до кінця тижня підвищиться до + 10-+12 градусів тепла.

Не буду більше про сумне, а нею часто буває згадувана вище погода, а поки про інше, а саме чого слід очікувати від весни?

Перша за все, весна – пора кохання. Тому, хто ще не закохався, той може сміливо виходити на вулицю й шукати свою половинку.

Так як Воробус хлопець, то радить таким же хлопцям як я роздивлятися дівчаток в коротеньких спідницях. Хоча, казав би нехай може й дуже сильно не роздягаються, а то потім простудяться й будуть мали проблеми.

По-друге, починаючи з весни розпочинається сезон подорожей. Так, так, на вулиці стає істотно тепліше, тому можна на найближчі кілька днів махнути десь в гори, зробити то й же шашлик на природі тощо.

Також читайте:   Ситуація із сміттєзвалищем у Грибовичах

Вистачить сидіти за комп’ютерами.

По-третє, відновлюються футбольні та футзальні змагання на відкритих майданчиках України й Львова, зокрема.

Воробус поки що ще не бігав футбол на вулиці, але прийде час і до цього також дійду. На вулиці, кажуть, також непогано бігати.

Спорт – це рух, рух – це здоров’я.

По-четверте, людям явно починає не вистачати вітамінів. В народі все це діло називають ще авітамінозом.

Тому, налягайте більше на фрукти, овочі й, таким чином зможете зміцнити свій імунітет.

По-п’яте, розпочинається сезон польових робіт.

Кажуть, що зараз садити город – це явно не вигідна штука, але люд це все рівно робить. Та і я їх можу зрозуміти. Досить часто чую відгуки від людей, які розповідали, що коли купляли ту ж картоплю в маркеті чи на ринку, то вона була якась не така як домашня.

Ніби її хтось підсипав. А все може бути…

По-шосте, все дорожчим та дорожчим стає наше з вами життя.

Колись ще напишу публікацію про те, як влада думає лише за себе, за підняття тарифів на послуги. І аж ніяк не думає за підняття зарплат.

Одним словом, весна прийшла… коти починають нявкати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*