16 квітня біля ТЦ “Форум” відбудуться богатирські ігри - Блог про Львів

16 квітня біля ТЦ “Форум” відбудуться богатирські ігри

Богатирські ігри

Черговий день наступив.

Нарешті після дощових буднів потрохи почало вилазити сонечко. Сподіваємося, що, особливо, на вихідних нас порадує суха та тепла погода. Вчора дивився прогноз погоди від синоптиків, то вони обіцяють +22 градуси вище нуля.

А здалася би хороша погода, адже саме у найближчий вікенд у місті Лева відбудеться ряд цікавих подій.

Чого вартують лише:

17 квітня – день відкритих дверей у ботанічному саду. З 14 і до 18 години всі охочі зможуть побачити там цвітіння таких квітів як: тюльпани, гіацинти, нарциси та яскравого-рожевого рододендрона сіхотинського.

Очікується великий наплив людей, адже не кожного дня ботанічний сад відкриває свої двері для всіх охочих.

Думаю, що має бути дуже цікаво.

А днем раніше біля такого зараз популярного ТЦ «Форум» відбудеться подія, яка вперше буде відбуватися у нашому з вами місті. Її назва – боротьба за титул “Найсильніша людина Львова” та пройде перший етап кубку України зі Строгмену.

Знову народ буде бігати з важкими предметами по площі.

Я одразу ж собі нагадав часи, коли по телебаченні дивився передачу «Богатирські ігри». Тоді серед усіх богатирів своїми здібностями вирізнявся Василь Вірастюк.

Також читайте:   Екскурсія парком "Погулянка". Частина друга

Окрім того, що він піднімав важкі предмети, так він ще й бували часи тягнув трамвай, вантажні автомобілі й так далі.

Він здобував звання найсильніша людина року в такі роки: 2000, 2001, 2002, 2003, 2005.

Василя згадав Воробус не просто так, адже саме цей богатир буде головним суддею змагань, а допомагатиме йому Володимир Рекша – переможець чемпіонату світу у ваговій категорії до 110 кілограмів за версією Всесвітньої федерації стронгменів.

Розпочнуться змагання близько 15 години дня й триватимуть до самого вечора. Думаюде знаходиться торговельно-розважальний центр «Форум» наш народ знає. Якщо ж ні, то ще раз нагадаю: вулиця Під Дубом, 7Б, неподалік моста на проспекті Чорновола.

На жаль, Воробус в суботу точно не зможе відвідати цю подію, але можливо якщо це зроблять інші автори на цьому блозі, то обов’язково зробимо так, щоб вони поділилися своїми враженнями від побаченого на нашому з вами ресурсі.

Далі буде… вже незабаром очікуйте на нашому блозі враження нашого спеціального кореспондента – п. Андрія з міста Одеси, де вчора проходив футзальний поєдинок між збірними України та Колумбії.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*