Де у Львові піти на шашлик. Частина перша - Блог про Львів

Де у Львові піти на шашлик. Частина перша

Де піти на шашлик

Нарешті наступило тепло, весна змінила набридливу зиму, а це означає, що можна потрохи вибиратися на шашлик.

Особисто Воробус ще в кінці лютого відкрив для себе черговий сезон на природі. Пригадую тоді на вулиці було так тепло, що можна було не те що готувати м’ясо на вогні, а й ходити без куртки.

Були ми тоді компанією у парку «Погулянка», але окрім нього є ще велика кількість місць куди можна податися.

1. Винниківський ліс.

Люблю ці місця ще з тих часів, коли почав їздити туди за грибами. Пригадую якось запросив мене один пан на гриби, взяли канапки, вина, сумки й поїхали лазити лісами. В якийсь момент стало холодно (надворі була пізня осінь) і ми надумали розпалити вогонь.

Зігрілися, згодом і гриби знайшли. Від того часу люблю поїхати в цей ліс на шашлик. Тим більше, що від Львова це не так далеко і дров там є достатньо.

2. Парк «Знесіння».

Теж одне з моїх улюблених місць для відпочинку. Подобається мені тут тим, що там є спеціальні відведені місця для відпочинку, серед них три колиби. Щоправда йти сюди на шашлик треба або в будній день, або ж з самого ранку щоб зайняти місця. Плюс там є велика проблема з дровами.

Також читайте:   Чи варто жити у центрі міста?

Це також треба враховувати.

3. Парк «Погулянка».

Також як варіант проведення відпочинку з друзями. Тут є набагато більше дров чим в тому ж таки парку «Знесіння», але нема колиб. У Воробуса є там своє козирне місце, але за нього він вам не скаже. Пробуйте шукати самі далі за озерами.

4. Медова печера.

Туди також колись ходив з друзями на шашлик. Знайти її не так важко. Орієнтири: Майорівка, геріатричний пансіонат, власне печера.

Дров там вистачає, місцина непогана, плюс друзям можна провести екскурсію міфічною печерою.

5. Сихівський ліс.

Як варіант, але мені не дуже подобається. Чому так? Там вічно народу багато, плюс буває багато міліції, яка щось там ходить, розповідає, але люд все рівно собі палить вогнище, готує м’ясо й так далі.

6. Лісопарк Білогорща.

Бував там неоднораpово, але щоб вибирався туди з шашликами, то такого не було. Просто Воробус живе в зовсім іншому кінці міста і їхати туди спеціально з шашликом – це довго й того не вартує.

Хоча, місцина там непогана, малолюдно й дров є достатньо. Колись може сюди також виберуся з друзями.

Це не повний перелік місць, де можна поїхати на природу з друзями.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*