Футбол. Чемпіонат України. Карпати грають внічию з Олександрією (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати грають внічию з Олександрією (відео)

Карпати - Олександрія

У 21-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей з Олександрії – однойменний футбольний клуб, який тренує такий відомий львівській публіці – Володимир Шаран.

Ця гра фактично була за єврокубкову зону. Думаю не треба зайвий раз говорити про те, що дніпропетровський Дніпро дискваліфікували й відтепер шоста команда чемпіонату може реально розраховувати на потрапляння в Лігу Європи.

Відстань між основними претендентами на цю зону – нашими Карпатами та Олександрією була 5-ть очок. Фактично якщо б перемагали гості, то бронювали би собі заповітну шосту сходинку, а якщо «леви», то наблизилися би на зону двох очок до свого суперника.

Карпати після зими

Виглядають вони якимись неоднозначними. Ніби збори пройшли, мають нового тренера, купили гравців, а гри та й, особливо, результату нема. Нічия з Чорноморцем, поразка від Динамо, Зорі, тепер нічия з Олександрією – це не той результат на який розраховують вболівальники.

Олександрія

Чесно, мені цей колектив сподобався. Бачив як Олександрія билася в кубковому матчі з Динамо, як грає свої матчі в національній першості. Та й вчора гості виглядали солідно. Не було такого як у матчі Чорноморець – Говерла, що все гралося на виніс.

Також читайте:   Про вчорашній фінал ЛЧ

Тут відчувався малюнок в грі.

Не фартовий стадіон «Арена Львів»

Колись сам писав багато, що розмови про не фартовість – смішні. Тепер напевно зміню свою думку. Хоча ні, почекаю ще одного домашнього поєдинку. Якщо львівська команда не переможе й там, то не знаю вже що робити. Можливо треба провести кілька товариських матчів тут?

Карноза

Маю хорошого приятеля. Так от, він мені ще давно казав, що розраховує в поточному складі команди лише на цього гравця. Воробус до цих слів відносився скептично, але після вчорашні голів знімаю шапку перед цим гравцем.

Ок, подібний удар може вдатися один раз, але двічі – це так вже треба вміти.

Шанси на єврокубки в Карпат

Боюся, що цього сезону ми їх вже втратили. Щоб потрапити в Лігу Європи треба перемагати, а ми лише або програємо, або граємо внічию.

Тому, треба набратися терпіння і йти далі.

Наступний свій матч наша команда зіграє 17 квітня у Луцьку проти Волині, яка вже однією ногою в другій лізі. Може вже нарешті переможемо?

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашній зустрічі на стадіоні «Арена Львів»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*