Футзал. Денис Бутрин: “Команді Нові імена в першій лізі буде важко, але будемо боротися…” - Блог про Львів

Футзал. Денис Бутрин: “Команді Нові імена в першій лізі буде важко, але будемо боротися…”

Денис Бутрин

Вже незабаром команда, за яку грає автор блогу – Ігор Воробус «Нові імена» візьме участь у першій лізі любительського футзалу Львівщини. Випробування для нас буде нове, адже переважно грали лише в третій та другій лігах.

Від того й цікавіше буде.

Саме напередодні старту вдалося поспілкуватися з одним із найдосвідченіших гравців команди – Денис Бутрином, який і поділився своїми думками напередодні старту.

Денисе, вже незабаром «Нові імена» стартують у першій лізі, чого очікуєте від змагань, чи не боїтеся, що команда може бути хлопчиками для биття і чи під силу поборотися за трійку?

– Від змагань очікую цікавих безкомпромісних ігор, все-таки покриття буде інше ніж паркет, тому варто очікувати декілька неочікуваних результатів, думаю команді «Нові імена» буде важко, трохи бракуватиме досвіду у виступах з командами 1-оі ліги, але за рахунок бажання і самовіддачі можна здобути бажаний результат і боротися ми точно будемо.

Керівництво поки що не озвучувало завдань на турнір, але безперечно потрапити в призери було би позитивним результатом.

– Кого вважаєте фаворитами змагань?

Фаворитами змагань вважаю команди: «Княжий ринок-2», «Бастіон -2» та «Галицька здоба», але повторююся можливо варто очікувати на кілька сенсаційних результатів.

– Ви досить швидко влилися в колектив і одразу ж стали своїм серед своїх. Розкажіть як це вдалося?

Влитися в колектив було надзвичайно легко, у кожного нашого гравця є свої козирі, кожен індивідуально сильний по своєму, просто потрібно реалізувати свої найкращі якості у командній грі і результат само собою прийде.

Також читайте:   Чемпіонат світу – 2024: відбулось жеребкування Попереднього раунду

– Як ви вважаєте, команда даного зразка достатньо укомплектована?

Безперечно незамінних гравців не буває, тому декілька нових гравців нам бракує, особливо атакувального плану, також не завадив би ще один голкіпер, але думаю і з тим колективом що є можна вирішувати серйозні завдання.

– Наприкінці минулого сезону та й на кубку чемпіонів Львова ви несподівано стали у ворота, де показували солідну гру. Звідки такі навики гри у воротах і чи будете далі «кіпером», чи все-таки у полі подобається грати більше?

У ворота став тільки через травму нашого голкіпера Ігоря Воробія. Взагалі вважаю, що його впевнена гра у воротах у 2-їй лізі стала запорукою успіху і завоювання срібних медалей. А так у воротах стояв тільки тоді, коли виходив на 5-ого в матчах за команди: «Львівходод» та «Галіо». Тому, оскільки в команді «Нові імена» не було запасного воротаря став у ворота підключаючись до атак нашої команди, але вважаю що кожен повинен займатись своєю справою.

Ігор має стояти в воротах (чекаємо на його повернення), а я допомагати своїм колегам по команді у полі. Від того і користі буде більше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*