Футзал. Серія плей-офф. Енергія перемагає Продексім та виходить у фінал (відео) - Блог про Львів

Футзал. Серія плей-офф. Енергія перемагає Продексім та виходить у фінал (відео)

Назар Войтович

Ну, як вам погода на вулиці? Як ми і вчора прогнозували, сьогодні (25 квітня ) в Україну й у Львів, зокрема, прийшло істотне похолодання.

Після +14 ми отримали лише +2 градуси тепла й мокрий сніг. Аж душа починає боліти, коли дивлюся на цвіт дерев що померз. Не дивуйтеся, що може так статися як не буде влітку вишні та різного роду ягід.

Навіть більше скажу, в смт. Славське випав такий сніг, що можна брати лижі та їхати кататися з тієї ж гори Тростян.

Тим не менше, якби не було сиро та холодно, але блог Воробуса продовжує свою роботу. Буду набирати текст на клавіатурі й буду зігріватися.

І перше про що ми будемо говорити, так це про виступ футзальної Енергії у півфінальній серії плей-офф проти херсонського клубу – Продексім.

Якщо відверто, то не думав, що наша команда так просто зуміє перемогти свого суперника. Пам’ятаю в регулярному чемпіонаті Енергія програла Москвичову та компанії що вдома, що на виїзді.

Але, це був регулярний чемпіонат, а ось серія плей-офф – зовсім інші змагання.

Після двох впенених перемог вдома, «енергетики» поїхали грати на виїзд. Вже в дебюті зустрічі зусиллями Михайла Грицини ми повели у рахунку. Та, господарі паркету зуміли зробити так званий камбек завдяки голам Бессалова та Ланка.

Також читайте:   Де у Львові можна грати у волейбол для любителів?

На що наша команда відповіла не менш красивим голом Тараса Кузя, що зумів переправити м’яч у воротар п’яткою.

Основний час так і завершився з рахунком 2-2 й знову вирішити переможця в грі мала серія пенальті. Що цікаво, в цій серії плей-офф «енергетики» вже двічі пробивали пенальті в матчах з Ураганом.

Тоді, ми були сильнішими. Як виявиться згодом, сильнішими ми стали і в поточній серії пенальті. Таким собі джокером команди зі Львова став третій воротар – Войтович.

Молодий кіпер Назарій зумів відбити два пенальті й тим самим допоміг вивести свій клуб у фінал змагань, де Енергія зіграє проти діючого чемпіона країни – харківського Локомотива.

Перші два поєдинки відбудуться рівно через два тижні: 7 та 8 травня у місті Харкові.

Ну, а потім серія до трьох перемог однієї з команд переїде у Львів.

З нетерпінням будемо чекати на ці поєдинки, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у третьому поєдинку серії плей-офф між херсонським клубом Продексім та львівською Енергією:

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*