Футзал. Україна вдруге перемагає Словаччину та виходить на чемпіонат світу (відео) - Блог про Львів

Футзал. Україна вдруге перемагає Словаччину та виходить на чемпіонат світу (відео)

Манько в Одесі

12 квітня збірна України з футзалу у місті Одеса проводила повторний поєдинок відбору на чемпіонат світу, що у вересні буде проходити на майданчиках такої країни як Колумбія.

Після виїзної перемоги з рахунком 6-0, фактично гра-відповідь перетворилася на формальність. Проте, як показав сам матч і навколофутзальна обстановка навколо нього, свято футзалу в місті Одеса вдалося на славу.

А згадайте які розмови були до того. І що Одеса – це не футзальне місто, і що там палац спорту знаходиться не в належному стані, і що краще би Львів приймав цей матч.

На цій грі побував і читач нашого ресурсу – Андрій Манько, який одразу ж після приїду додому поділився своїми враженнями від побаченого.

Вітаю читачів блогу Воробусу й любителів футзалу.

Національна збірна України з футзалу у матчі-відповіді плей-офф ЧС-2016 перемогла збірну Словаччини з рахунком 5:1 та вийшла на чемпіонат світу, який пройде у вересні цього року в Колумбії. Враження від гри просто чудові.

Перший гол в матчі, який проходив у заповненому глядачами одеському Палаці спорту (3000 глядачів), забив капітан київського ФК «ХІТу» Ігор Борсук.

Другий та третій м’ячі – на рахунку гравця харківського «Локомотива» Сергія Журби.

Далі словаки один гол відіграли.

Четвертий і п’ятий голи забив харківський “залізничник” Петро Шотурма. У грі прийняли участь три українських голкіпери Іваняк (перший тайм), Литвиненко(перша половина другого тайму) та Ципун (друга половина другого тайму).

Слід зазначити, що найкраще відіграв Євген Іваняк, який і є голкіпером №1 нашої збірної.

Словаки зовсім не вразили і провели досить таки блідий матч, хоча один гол забили.

Організація

Це був перший матч збірної України з футзалу в Одесі і треба віддати належне організаторам, які підготувалися на найвищому рівні. В такому залі можна проводити поєдинки чемпіонатів світу і Європи.

Новий паркет цьому підтвердження. Та й вболівальники вщент заповнили трибуни. Це також радує.

Ще б диктор в залі говорив українською., ціни йому б не було.

Нагадаємо, що перший матч також завершився перемогою збірної України – 6:0 і за підсумками двох матчів, українці розбили словаків з рахунком 11:1.

Вітаємо Україну з виходом на чемпіонат світу, бажаємо синьо-жовтим зіграти в Колумбії якнайкраще, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів в цій грі:

Також читайте:   Чемпіонат Європи серед ЗВО (чоловіки). Фінал. Бернайський Університет – ІФФКФВ – 3:4
Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*