Король живий. Реал виходить у півфінал Ліги Чемпіонів (відео) - Блог про Львів

Король живий. Реал виходить у півфінал Ліги Чемпіонів (відео)

Реал Мадрид

Цей тиждень проходить під акомпанемент футбольних поєдинків в Лізі Чемпіонів та Лізі Європи.

І якщо чвертьфінальний поєдинок в Лізі Європи за участю донецького Шахтаря буде відбуватися аж у четвер, то про нього поговоримо вже згодом.

А поки що про Лігу Чемпіонів, адже тут битви відбуваються ще ті. Сьогодні в наш огляд потрапило протистояння між німецьким клубом – Вольфсбург та іспанським Реалом.

Після жеребкування багато хто говорив, що «королі» пройдуть свого суперника на одній нозі. Але, як показали подальші дві гри, «вовки» були дуже близькими до тріумфу.

Напевно не вистачило елементарного досвіду виступу в таких змаганнях.

Та, про все по-порядку.

Минулого тижня відбулася перша гра між цими командами. Вольфсбург вийшов на поле, коліна не тряслися й просто каменя на камені не залишив від свого суперника.

2-0 – впевнена перемога господарів поля. І якщо так аналізувати гру, то шансів у «вершкових» фактично не було. Їхні гравці виглядали якимись скутими. Такими ніби тиждень картоплю копали.

Одразу ж після гри футбольні фахівці засумнівалися в тому, що Реал зуміє вдома відіграти необхідний гандикап. 0-2 – складний рахунок як не крути.

Проте, в матчі-відповіді ми побачили зовсім інший Реал. Головний тренер команди – Зідан зумів так налаштувати своїх гравців, що вони вже з перших хвилин побігли вперед.

Також читайте:   Фк Львів б'є Сталь і виходить у чвертьфінал національного кубка (відео)

Голи не забарилися й справжнім героєм зустрічі став нападник – Кріштіано Роналду, який зумів забити два голи у першому таймі і один в другому.

3-0 і це був той рахунок, який задовільнив команду з Мадрида.

Щодо німецького клубу, то шансів забити принаймні один гол футболісти цієї команди не мали. Все-таки, вдома вони грають в одну гру, а на виїзді – в іншу.

Порадував Реал, адже клуб вкотре показав, що «король» ще живий і його списувати з рахунків не варто. В них як і колись залишаються хороші шанси на перемогу в турнірі, та й в чемпіонаті ще не все втрачено.

От скажіть мені, невже королівський клуб боїться ту ж Баварію (якщо вона ще зможе пройти Бенфіку), Манчестер Сіті чи Барселону? Останню вони нещодавно вже обігрували й то на стадіоні «Ноу Камп», де перемогти дуже й дуже важко.

Одним словом, в Лізі Чемпіонів стає з кожним днем все цікавіше та цікавіше. Попереду вирішальні поєдинки.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Реалом та Вольфсбургом:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*