“Нові імена” – переможець турніру з флорболу Spring drive

Переможці турніру з флорболу

Якщо ще вчора хтось думав, що новина про те, що «Нові імена» зіграють у турнірі з флорболу – це жарт, ті помилилися, адже це таки була правдива інформація і вже сьогодні, 2 квітня ми вперше у своєму житті зіграли в цю чудову гру, яку було придумано в Швеції ще у 70-х роках минулого століття.

Чимось вона подібна на хокей. Також грають клюшками, але це треба робити не на ковзанах і ковзанці, а на паркеті й в кросівках. А замість шайби у ворота треба забивати шарик.

Як тільки наша команда прийшла у зал «Динамо» що розташований на вулиці Зеленій, 59, ми собі подумали як ми будемо грати в цю гру, адже ніколи нічого про не знали. Так, десь бачили по телевізорі, але які правила тут, як забивати голи могли лише здогадуватися.

Але, на то і є «Нові імена» щоб відкривати для себе нові види спорту.

Та, досить лірики, тепер поговоримо безпосередньо про турнір, який організовував клуб «Лемберг» і прийняло в ньому участь шість команд, які були розділені на дві групи по 3 в кожній.

За підсумками кругового турніру, переможці груп грали між собою за перше місце, команди, які зайняли другі місця, відповідно за третє й таку далі.

Момент гри

Першим суперником команди «Нові імена» на Spring drive був колектив «Батьки Лемберга». Само собою, що розпочали ми не так добре якби цього хотілося.

Але, це і не дивно, ми ж лише вчилися грати. Тим не менше, через декілька хвилин ми почали забивати голи й у підсумку перемогли за мінімальної переваги з рахунком 3-2.

Нові імена 3-2 Батьки Лемберга

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Металург З. (відео)

Нові Імена: Воротар (від організаторів) – Нікітін, Крупчук, Марчак, Пенгрин, Ільків, Павлишин, Тесленко.
Голи в нас: Пенгрин, Крупчук, Ільків.

Другим суперником була команда «Квітка». В принципі нас в цій грі задовольняла нічия щоб вийти у фінал, але хлопці й близько не думали за неї. Вони просто відчули смак гри, почали з’являтися комбінації й у суперника шансів не було.

Впевнена перемога «Нових імена» з рахунком 4-1.

Нові імена 4-1 Квітка

Нові Імена: Воротар – Нікітін, Крупчук, Марчак, Пенгрин, Ільків, Павлишин, Тесленко.
Голи в нас: Павлишин, Пенгрин, Марчак, Нікітін.

Ми вийшли у фінал, де окрасою турніру мала стати грати проти команди «Здорове місце» (Самопоміч).

Так вже склалися в нас стосунки з цією командою, що «Нові імена» постійно грають у різноманітних турнірах саме з ними. Само собою, що програвати ніхто не хотів, а статуетку кращого колективу на Spring drive хотілося також дістати.

І варто сказати, шансів у нашого суперника у фіналі як таких не було. «Нові імена» вийшли максимально зарядженими на перемогу, хлопці часто мінялися й у підсумку здобули заслужену перемогу 4-0 й «вікторію» у змаганнях.

Заповітний кубок

Нові імена 4-0 Здорове місто (Самопоміч)
Нові Імена: Воротар – Нікітін, Крупчук, Марчак, Пенгрин, Ільків, Павлишин, Тесленко.
Голи в нас: Нікітін, Ільків, Пенгрин, Тесленко.

А наш капітан – Володимир Крупчук отримав ще й персональну нагороду у номінації – найжорсткіший гравець.

Шкода що Воробус через травму так і не зумів прийняти участь у турнірі, але є попередня домовленість що ми зіграємо у флорбол ще не раз, тому, шанси у мене ще обов’язково будуть.

А поки що святкуємо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*