“Нові імена” у товариській грі перемагають “Статус” - Блог про Львів

“Нові імена” у товариській грі перемагають “Статус”

Нові імена перемагають Статус

Вихідні наступили, нарешті… Погода радує й думаю, що для Воробуса вони мають бути дуже цікавими. Принаймні якщо все вдасться втілити в життя.

Як зрозуміли наші читачі, ми розпочинаємо викладати у світ нові публікації.

І перше про що ми будемо говорити, так це про товариський поєдинок команди «Нові імена», який наша команда провела в четвер що минув.

Суперником у цьому спарингу виступив колектив – «Статус», що цього року став чемпіоном області під егідою федерації міні-футболу України. Вже незабаром ця команда має відправитися у закордонне турне, тому й потренуватися їм також треба було з кимось.

Гра відбувалася на штучному полі стадіону «Сокіл» на вулиці Патона. Там ще колись свої тренування проводила команда з великого футболу – Фк «Львів».

Одразу ж зазначу, що поєдинок носив абсолютно товариський характер. Про це свідчив і формат гри: перший тайм ми грали 30 хвилин брудного часу, а другий 25-ть.

Та й гравці відносилися один до одного з повагою, фолів фактично не було.

Поле ми собі зробили своє. Зсунули двоє воріт, визначили межі поля й кинулися у бій.

І якщо «Статус» готується до матчів закордоном, то «Нові імена» до старту у першій лізі любительського футзалу Львівщини. А це чергова нагода награти нові комбінації та й перевірити в ділі новачків, а цього разу такими людьми стали: Володимир Богатюк та ще один Володимир Вовчанський.

Обоє виглядали досить добре. Першому навіть вдалося забити перший гол нашої команди в цій грі, тим самим зрівнявши рахунок.

Також читайте:   Львівська "Енергія" двічі перемогла хмельницький "Сокіл"

Якщо говорити по людях, то в суперника не було їхнього ключового гравця – Михальчука, в «Нових іменах» же не грав капітан Крупчук, Ільків та воротар – Ігор Воробій, який ніяк не може відновитися після перелому пальця на нозі.

Його місце у воротах зайняв добрий знайомий – Денис Бутрин, який знову у рамці творив дива, а потім ще й гол забив.

Спершу ми ніяк не могли привикнути до поля. На початку гри пішов маленький дощик, який падав протягом всієї гри. Від того й з взуттям багато хто з гравців не вгадав.

Тим не менше, 1 тайм залишився за нами 5-4.

У другому таймі суперник значно активізувався й помітно було що вони програвати аж ніяк не хочуть. «Нові імена» ж грали переважно на контратаках до яких вже награно підключався кіпер-Бутрин.

За 25-ть хвилин «Статус» зумів забити 2 голи, а наші гравці натомість відзначилися тричі.

До речі, в останні хвилини гри «Статус» грав з п’ятим польовим (ці функції виконував Олег Чернецький), але їхня навала результату так і не дала. Натомість Тарасу Копію вдалося відправити м’яч у пусті ворота суперника.

8-6 – перемагають «Нові імена» й наша команда з добрим настроєм готується до наступних матчів.

Протокольні дані гри:

голи в нашої команди: Богатюк, Николишин-2, Бутрин, Нікітін, В. Великий, Ковалик, Копій

Склад: Бутрин – Николишин, Нікітін, В. Великий, Ковалик, Богатюк, А. Великий, Пенгрин, Тесленко, Вовчанський, Копій .

Нагадую, регулярний чемпіонат серед команд першої ліги стартує 7 травня на полях «Електрон».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*