Поточна ситуація з продажем квитків на гру Шахтар – Севілья - Блог про Львів

Поточна ситуація з продажем квитків на гру Шахтар – Севілья

Шахтар - Севілья

А тепер поговоримо на таку актуальну тему сьогодення як зайвий квиток на поєдинок між командами Шахтар (Донецьк) та Севілья (Іспанія).

Як відомо, ця гра відбудеться 28 квітня у місті Лева й буде у рамках півфіналу Ліги Європи.

Так, так, такого поєдинку у нашому місті ще не було. Матч прирівнюється вже зараз до гри в найпрестижнішому європейському турнірі під назвою – Ліга Чемпіонів.

Само собою, що люд на цю гру піде й ажіотаж просто неймовірний. Воробус також вирішив купити квиток на цю гру й ось що з цього вийшло.

Їхати на стадіон «Арена Львів» мені якось не хотілося, бо десь здогадувався що там відбуватиметься, тому вирішив шукати шляхи купити «тікет» онлайн на сайті ФК Шахтар.

За правилами команди, для мене доступ мали відкрити 18 квітня. Своєї обіцянки вони дотрималися й вже вчора мав можливість купити квиток на гру.

Відкриваю схему стадіону й бачу, що квитки дійсно є в наявності, але так званих «бюджетних» за 150 і 200 взагалі нема. Мінімальна ціна – 300 гривень.

Хмм, а куди ж ділися дешеві квитки? Невже розібрали? Роблю паузу й купувати за три сотні перепустку не поспішаю й одночасно час від часу заходжу на згадуваний вище сайт і моніторю які квитки викидають у продаж.

Час від часу вільні місця у цих секторах з’являються, але купити не вдається бо наплив людей просто не дає цього зробити.

Також читайте:   Кубок Незалежності 2019. «Галицька здоба» зупинилися за крок від завоювання трофею.

Ок, залишаю це діло до наступного дня й лягаю спати.

Паралельно мій хороший товариш вчора їздив на стадіон «Арена Львів» й пробував купити перепустки за спеціальним кодом що тобі прийшов на телефон.

Далі просто процитую його слова: «Воробусе, та там просто нереально купити квитки. Ми приїхали зранку, люди роблять списки, там тебе вносять, ти отримуєш свій номер і пробуєш дочекатися своєї черги… Чекали ми так години три, черга просувалася дуже повільно і ми поїхали додому… як буде далі навіть не знаю».

Що тут скажеш? Без коментарів. Сьогодні, 19 квітня біля кас нічого кардинально не змінилося. Далі списки, черги… совок.

Пробую знову ж таки купити квиток на сайті Шахтаря. Заходжу зранку, без змін, лише є квитки від 300 гривень…

Заходжу близько 12 години дня і розчаруванням приходить кінець. ФК Шахтар викладає на сайт десь 200 квитків у сектор 24B за ціною 150 гривень.

Швидко натискаю купити й платіж проходить без проблем. Таки дочекався…

Висновок – щоб купити квиток на гру Шахтар –Севілья треба всіма шляхами пробувати це зробити через сайт. Повірте мені, якщо посидіти деньок-другий, то можна й на дешевий квиток натрапити. А ні, то за три сотні «тікети» ще є.

Фото: Віталій Крутяков.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*