Трамвай на Сихів буде проходити під землею - Блог про Львів

Трамвай на Сихів буде проходити під землею

Стуса

Ну, а тепер поговоримо на мою улюблену тему – транспорту. Люблю я його не лише критикувати, а й хвалити.

Сьогодні, не буду робити ні того, ні іншого, а просто проінформую громадськість, а саме читачів, які нас читають, про те, а коли ж таки поїде обіцяний трамвай на Сихів і те, які зміни на нього очікують.

Після зняття гіпсу лікар приписав Воробусу більше гуляти, розробляти ногу і я сьогодні вирішив не спати в хаті, а поїхати в районі вулиці Стуса, поговорити з робітникам і з перших вуст дізнатися про терміни завершення будівництва трамвайної колії на Сихів.

Реально, вже стільки було цих обіцянок, що навіть вже не знаєш кому вірити. Одні казали, що трамвай поїде на Сихів ще до початку 2016 року, інші що якраз у 2016, а ще є скептики, які кажуть що цього виду транспорту на Сихові взагалі не буде.

Що ж, спробуємо розпитатися про всі ці деталі робітників. Прогулююся вулицею Стуса, фотоапарат тримаю в сумці, щоб не показати що я журналіст і рознюхую що тут і як.

Дивлюся працюють робітники, вони і на далі все риють, риють, ну, таке враження, що незабаром на Стуса вугілля будуть видобувати.

Пробую заговорити з чоловіком на тему термінів прокладання колії, але він неохоче йде на контакт. Мотивує мовчазливість тим, що багато роботи й начальство дивиться.

Ок, Воробус дуже нагла людина, спробує порозмовляти з прорабом. Його знайти не так важко. Колись на будівництві працював, то знаю з тих часів, що головний ходить у чому? Правильно, у білій касці.

Також читайте:   «LVIV OPEN CUP». Переможці та призери турніру

Підходжу, представляюся Василем, який живе в цих районах і починаю розпитуватися прораба за майбутнє трамваю на Сихів.

Якщо не помиляюся, представився начальник Василем Олексієвичем. Прізвища не пам’ятаю. На відміну від робітника, цей чоловік охоче поспілкувався з Воробусом.

А чому б і ні?

Далі цитую слова Василя Олексійовича: «Цього року трамваю на Сихів точно не буде. Таке може говорити хіба що місцева влада щоб хоч трохи собі підняти рейтинг. Розумієте, в Сихівському районі живе дуже багато народу, проблема з добиранням є, тому трамвай якраз те що треба. Можливо все би проклали набагато швидше, але проект закладено так що на вулиці Стуса і аж до Синівського мосту трамвай має проходити під землею. Чому так? Іншого виходу нема. Якщо дамо поверху, то все може піти під землю як буде падати дощ. А от тепер собі уявіть скільки ще треба рити вниз щоб впустити даний вид транспорту на Сихів?».

Після цих слів автор блогу просто був в шоці. Не можу зрозуміти як це трамвай буде їздити під землею, на що Олексійович додав, що в Україні подібного ще не робили. Проект розробляли турецькі спеціалісти й вони запевнили що все буде гаразд. А поки що треба набратися терпіння і дочекатися 2019 року. Саме на травень цього року запланований довгоочікуваний запуск трамваю на цьому маршруті».

Ось такі от справи, читачі блогу, тому треба запастися терпінням.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. vrubli 01.04.2016 пише:

    😀
    оце я розумію жарт! 🙂
    Молодець, Воробусе!

  2. Вертоліт 01.04.2016 пише:

    ми зберемо з лісу какашки глину і мох і з того із того складається більша половина наших доріг”то все може піти під землю як буде падати дощ”

  3. фотограф 02.04.2016 пише:

    Цікаво! Влада повинна вирішувати транспотрні проблеми.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*