У Львові зупинки в салонах трамваю почали оголошувати діти - Блог про Львів

У Львові зупинки в салонах трамваю почали оголошувати діти

Діти оголошують зупинки

От хто мене веселить час від часу, так це «Львівелектротранс». Вони то конкурси різні проводять, то на квитках друкують вірші, то загадки, то в салонах трамваїв та тролейбусів лунають колядки.

Одним словом, скучати з цим видом громадського транспорту не приходиться ніколи.

Останнім часом навіть задумався над тим, а щось згадуване міське комунальне підприємство затихло. В салонах трамваїв стало скучно, ніхто нічого не співає й так далі.

Ну, хіба що повеселив конкурс за яким треба зібрати 50-ть використаних квитків й відправити їх або занести на вулицю Сахарова до 1 травня щоб мати можливість виграти місячні проїзні карточки на проїзд.

Мій один знайомий як це почув, то сказав що відправить таких листів декілька, адже кожного дня їздить трамваєм, і, особливо на кінцевих зупинках цих талонів можна назбирати велику кількість.

Що ж, побачимо, чи вдасться йому щось виграти, адже таких як він є багато.

Воробус же розповість про іншу новинку, яку нещодавно вдалося побачити у трамваях на маршрутах №2 та №6.

Точніше не вдалося побачити, а почути.

Діло було так. Їхав в суботу автор на тренування команди трамваєм №2. Зайшов у салон, традиційно купив квиток у водія, бо зайвого не мав, закомпостував його, сів собі аж раптом починаю чути дитячі голоси.

Також читайте:   З 1 серпня проїзд в електротранспорті подорожає?

Спершу подумав, що це діти зайшли у салон і десь їдуть, але це не так. Відтепер зупинки в електротранспорті та й не лише зупинки оголошують маленькі діти.

Це нова акція від львівського комунального підприємства. Для чого це зробили?

Ну, важко сказати, але думаю напевно для того, щоб повеселити народ, який і так їздить кожного дня транспортом і відчуває сум.

А тут сів салон трамвая, діти просять тебе компостувати талон, не думати їхати безкоштовно, бо накладуть штраф та й назви зупинок вони оголошують весело – можуть забутися, деколи не можуть правильно вимовити й так далі.

Ба, навіть більше, коли трамвай їде, ці ж діти читають вірші Шевченка, Івана Франка та Лесі Українки.

І правильно, українське треба читати й шанувати.

Побачимо як на цю новинку будуть реагувати пасажири. Принаймні до кінця травня ця новинка в трамваях та тролейбусах буде, а потім буде прийнято рішення чи її продовжити чи ні.

«Наступна зупинка…. Ееееееееееееее площа Івана ……..Франка».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*