Враження від відвідин футбольного матчу між жіночими збірними України та Албанії - Блог про Львів

Враження від відвідин футбольного матчу між жіночими збірними України та Албанії

Враження від гри

Вчора у місті Лева знову був великий футбол. Справа у тому, що в рамках відбору на чемпіонат Європи, що наступного року пройде у Нідерландах свій поєдинок проводила наша національна жіноча збірна.

Суперником наших дівчат були гості з Албанії.

На радість нечисленній публіці, яка зібралася на стадіоні «Арена Львів» українки зуміли здобути перемогу з рахунком 2-0.

На цій грі побував футбольний експерт блогу Воробуса й не лише – п. Андрій Манько, який після гри одразу ж поділився враженнями від побаченого.

Далі йому слово:

Доброго дня, футбольна спільното!!! Перед тим, як поділитися враженнями від гри нашої команди скажу кілька слів про вболівальників. Їх на грі між жіночими командами було знову мало. Фактично заповнено було лише два сектори, було дуже багато дітей.

І це при тому, що квитки коштували дешево, всього лише 20-ть гривень. Сподіваюся що у майбутньому глядацький інтерес до жіночого футболу істотно зросте.

Щоб більше залучати глядачів, потрібно більше реклами на телебаченні, в інтернеті, по радіо (тобто в ЗМІ).

Такий вид спорту, як жіночий футбол потрібно рекламувати та популяризувати нашій Федерації футболу України та й обласним федераціям, що вони успішно роблять. Ще років 10 – 15 тому, багато вболівальників і не здогадувались, що в нас є жіночий футбол

Гра

Враження від гри та, особливо, від результату залишилися лише позитивні. Так, є ще нашій збірній над чим працювати, але добре що перемогли.

Україна протягом гри володіла беззаперечною територіальною перевагою, а гості переважно захищалися й лише зрідка контратакували.

Найактивніші гравці в нас: №17 Дарія Апанащенко (саме вона є автором дубля у ворота суперника), №6 Людмила Перкур, №11 Тетяна Романенко, №8 Ольга Бойченко. Серед них найбільше виділялась №6 Людмила Пекур.

Щодо гри албанок, то, незважаючи на те, що вони є аутсайдерами групи, непогано виглядали на контратаках та проявили бійцівські якості.

Серед албанок можу виділити 10-го номера Фуртуну Веляй, яка виступає за німецький клуб “Санд”. Бажаю їм перемоги, але вже у матчах з іншими збірними.

Слід згадати епізод матчу на 55 хвилині. Після контратаки албанок, наш голкіпер Катерина Самсон вийшла з воріт і обіграла двох албанських гравців і в результаті зірвала шквал оплесків глядачів. Коментар Віри Дятел: “Катя думає, чого буду стояти, давай і я побіжу за м’ячем”

Шанси України на продовження боротьби за путівку на європейський форум

Вважаю, що в нашій групі француженки займуть першу сходинку, а ми разом із румунками поборемось за другу. Звичайно, ще може підключитися збірна Греції. Нам потрібно забивати багато м’ячів, щоб стати кращими з 6-ти команд. Вважаю, що українкам це під силу.

На ЄВРО – 2017, яке відбудеться в Нідерландах потрапляють переможці 8-ми груп, та найкращі 6 з 8-ми других команд в групах. Дві найгірші команди грають між собою плей-оф.

Отже, разом з командою-господарем, збірною Нідерландів в 2017 році на Чемпіонаті Європи прийме участь 16 команд

Поточна ситуація в нашій групі на 09 квітня 2016 року: Франція -15 очок, Україна – 10, Румінія – 7, Греція -6, Албанія -0

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*