Як Воробуса на площі Ринок збив велосипедист - Блог про Львів

Як Воробуса на площі Ринок збив велосипедист

Воробуса збив велосипедист

Наступило тепло – пора відпочинку на природі, подорожей, а також поїздок на велосипеді.

Те, що Воробус хоче собі придбати цей вид транспорту думаю вже ні для кого не секрет. Думаю що свої плани втілю в життя вже найближчим часом, а поки що розповім про інцидент, який зі мною стався вчора.

Пов’язаний він якраз з велосипедом. Щоправда, автор блогу на ньому не їхав, а був у ролі пішохода.

Та, про все по-порядку.

Отже, вчора ваш покірний вирішив після роботи піти прогулятися. Погода на диво стабілізувалася, сонечко засвітило, дівчата пороздягалися. Ну, ви зрозуміли.

Щоб трохи урізноманітнити прогулянки вирішив сходити в центр нашого міста. Тим більше, що якраз до міста Лева прилетіла футбольна команда Брага з Португалії.

Чому б не зробити кілька фотографій з футболістами та не взяти автографи. Своє діло то Воробус зробив, а от коли повертався вже додому на мене очікуваав неприємний інцидент.

Йду я собі йду по площі Ринок й аж раптом чую як мене хтось сильно б’є у спину. Перше що подумав, так це те, що якась гопота хоче показати свою силу.

Повертаюся й бачу велосипедиста, яка лежить на землі. Питаю якого милого він мене вирішив збити? На що чую відповідь, що він сигналив, але я не реагував й в нього не було іншого варіанту як врізатися в мене.

Також читайте:   Бидло на Пекарській

Дибілізм та й годі. Яке сигналення, коли я йду по пішохідній зоні? Там на тій площі Ринок стільки різноманітних атракцій, що навіть не знаєш що сигналить, де і звідки.

Пробував ще якось навчити велосипедиста їздити там де треба, але він швидко сів на свій велосипед та й втік у невідомому напряму.

Чесно, дума що Воробус сьогодні зранку на роботу не зможе прийти, але тьху-тьху, удар видався не надто сильним і все минулося.

Розумію, що велосипедний транспорт у нашому місті розвивається великими темпами, але й виховні роботи по цьому питанню також треба проводити що:

– їздити в пішохідній зоні не треба, бо можна людей збити;
– ходити по велосипедних доріжках заборонено.

Скільки разів бачив, як велосипедист їде й змушений сигналити, а то й злазити з велосипеда щоб проїхати.

Сьогодні зранку їду на роботу, виходжу з маршрутки й знову ледве не збив Воробуса любитель їздити на двохколісному. Їхав він по тротуарі де ходять люди, а мав би з’їхати на дорогу.

Так і живемо… що тут скажеш.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Омелян Косопизд 14.04.2016 пише:

    Воробус ти щось попахуєш))))

  2. The Notorious B.I.G. 14.04.2016 пише:

    Щось аж занадто папахіваєт)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*