Завтра у Львові падатиме сніг та буде дуже холодно - Блог про Львів

Завтра у Львові падатиме сніг та буде дуже холодно

Холодно

Сьогодні надворі 24 квітня 2016 року, неділя, християни святкують свято Вербної неділі і це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями.

І перше про що ми будемо говорити, так це про погоду, адже все йде до того, що зима таки не хоче нас відпускати й вона ще про себе має нагадати.

Не думайте, що автор п’яний, якраз навпаки – сам був шокований коли побачив що прогнозують синоптики на найближчі два дні.

Та, перед тим як про це написати зроблю коротенький вступ.

Сьогодні зранку ходив до церкви і під час освячення гілок верби стояв на вулиці. Погода була настільки теплою, світило сонечко, що на мить здалося ніби вже літо й після 12 години можна буде піти з друзями на природу, а то й взагалі поплавати в озері.

Як виявиться згодом, це були лише припущення, адже коли вже йшов з церкви додому відчув що подуває дуже холодненький вітер.

Йду собі аж раптом зустрічаю знайомого, який окрім інших тем для розмови спитав що я чув про похолодання, яке має прийти у Львів вже від завтра.

Воробус зреагував просто – посміхнувся й дав зрозуміти товаришу, що в нього не все добре з одним місцем. Ну, реально, який сніг може бути після таких теплих днів та й плюс все навкруги розцвіло. Природа дарує нам радість…

Також читайте:   Скільки чекати на виготовлення номера для авто у Львові?

Попрощалися ми, прийшов автор додому, почав дивитися на прогноз погоди в інтернеті, зокрема, на сайт пана Марсело й почав згадувати слова приятеля.

Виявляється вже завтра у Львів прийде суттєве похолодання. Температура повітря знизиться вночі до +2 градусів тепла, а вдень буде не більше 4 градусів з позначкою «+».

Але, температура повітря, то таке, опади синоптики також прогнозують до 10 мм у вигляді снігу з дощем.

І тепер собі подумайте, що буде з цвітом на деревах. Він просто померзне й може згодом не бути тих же яблук, вишень тощо.

У вівторок сніг далі падатиме, щоправда він буде вже не таким рясним як у понеділок та й температура повітря підвищиться до +9 градусів тепла вдень. Вночі ж і на далі будуть заморозки.

А з середи вже настане тепло.

То ж, нам нічого не залишається як перетерпіти ці два дні. Очікую, що завтра багато хто буде жалітися на холод в робочих кабінетах, а також на те, що погано вдягнулися.

Мусимо якось зігріватися, пити чай, каву й очікувати більше теплих днів.

До речі, на Великдень також буде не дуже тепло. Синоптики прогнозують дощі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*