Час відпочити - Блог про Львів

Час відпочити

Відпочинок на даху

Ну ось, і завершився робочий тиждень, попереду вихідні. І в кожного різні плани: хтось хоче гарно їх відгуляти, інші – провалятись у ліжку, а ще хтось буде подорожувати.

В кожного все по різному.

І справді, в наш час потрібно відпочивати. Ритм життя в сьогоденному суспільстві заставляє нас бути постійно на ногах, постійно щось робити, інакше просто не виживеш.

І я як більшість людей, також на ногах від ранку до пізнього вечора: робота, ще раз робота та й інші справи, ну і звичайно кожного вечора я щось пишу, виливаю думки, які мав впродовж дня.

І я надіюсь, що вам, хто читає мої дописи, це подобається. Принаймні я намагаюсь писати доступно. Так от цей тиждень, як і попередні був дуже насиченим і настав час зробити собі відпочинок, справжній відпочинок на вихідних.

Тому сьогодні я пишу, а на суботу та неділю роблю перерву, так сказати хочу зібратись з думками і вже в понеділок написати щось нове і продовжити далі.

Але так як, пишу в основному ввечері і тут, на блозі, мої статті з’являються на наступний день, то це що я зараз пишу ви побачите вже в суботу, для вас це сьогодні, а те що я напишу вже у понеділок, то ви прочитаєте вже у вівторок.

Так що ж там про відпочинок? Кожній людині він потрібен, ніхто не є виключенням. А так як вже для мене настали вихідні, то я планую відпочити. Не те щоб в мене були грандіозні плани, я просто хочу зустрітись з друзями, з якими за брак часу, в будні, не можливо зустрітись, просто пройдусь прохолодним лісом і сходжу до церкви. Треба ж поміняти вид діяльності на такий, який кардинально відрізняється від будніх днів.

Також читайте:   Що сказало про погоду Стрітення?

А ще хочу знову вибратись на дах, сидіти та споглядати захід сонця і просто переварювати думки в своїй голові. Це прекрасно, що я знаю що робити.

Хотів би звернутись до тих людей, хто мене читає, і сказати, що вам також слід зробити щось не типове до звичайних буднів. І навіть більше, відпочити по-іншому, не як зазвичай. Щось змінити у відпочинку, освіжити свою голову, відпочити тілом. Можливо забути про соціальні мережі і приділити увагу живому спілкуванню, одним словом, є безліч варіантів і кожен знає, що саме треба робити.

Я надіюсь, що за ці два дня і зберусь з думками і знову напишу, щось що буде цікаво та приємно почитати.

Адже ідеї, але треба дати їм переваритись у голові.

Отже, я прощаюсь з вами до вівторка. А всі, хто зараз читає це, швидко вилазьте з ваших комп’ютерів та інших пристроїв і відпочиньте. Ходіть та прогуляйтесь, адже зараз вихідний і треба відпочити.

Як фізично, так і морально. Інакше ніяк. До зустрічі.

Автор статті: Yar_Ik.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*