До церкви Юра привезли реліквію з часточкою крові Ісуса Христа - Блог про Львів

До церкви Юра привезли реліквію з часточкою крові Ісуса Христа

Реліквія

Продовжуємо…

А зараз торкнемося справ релігійних. Та, перед тим зробимо коротенький вступ.

Воробус досить часто відвідує храми міста Львова, особливо тоді, коли в них привозять унікальні мощі. Згадайте що було минулого року з відомою хусткою. Черги були такими, що люди стояли до церкви святого Юрія досить тривалий час. Бувало й таке що цілу добу.

Але, нічого, вистояли…

Вчора, 7 травня 2016 року, Воробус не лише брав участь у заходах щодо святкування дня міста Львова, а й вирішив сходити в церкву святого Юрія.

Про те, що там перебуває унікальна реліквія не знав, адже прийшов глянути на те, як на площі перед собором діти малюють цікаві картини (про них розповім у найближчих публікаціях на нашому з вами блозі).

І от коли оглянув картини, вирішив зайти до церкви помолитися за здоров’я людей, що мене оточують. Піднімаюся по сходах, зустрічаю велику кількість людей. Спершу подумав, що це туристи й вони приїхали сюди на день міста.

Десь вони й тут були, але окрім них у храм святого Юрія прийшли люди, які захотіли побачити унікальну реліквію, яку привезли з самого Ватикану і її назва – частинка плаща сотника Лонгина з найсвятішою кров’ю і водою Ісуса Христа, які витекли з Його пробитого боку на Голгофі.

Також читайте:   Запали свічку у пам'ять жертв голодомору 1932-33 років

Стоїть вона за основним престолом і прогавити її неможливо.

Само собою ваш автор також постояв в черзі, підійшов до реліквії, поцілував її і віддав шану як і всі решта люди.

Перебуватиме вона у церкві до 27 травня, а була привезена у храм нещодавно, а точніше – 6 травня.

Загалом, якщо так перейтися по згадуваному вище храмі, то можна побачити велику кількість цікавих реліквій. Тут над цим ділом працюють добре, плюс після реконструкції відкрили підземелля, де поховані такі відомі люди як: Андрей Шептицький, Йосип Сліпий та інші.

Також нагадаю, хто не знає, 13 травня до Львова приїде ще одна унікальна святиня – реліквії святого Івана Павла другого, які будуть перебувати у Львові лише три дні.

То ж, не прогавте свій шанс сходити в церкву святого Юрія та віддати свою шану святиням.

Вже незабаром ми продовжимо… на сьогодні це ще не все. Далі буде футбол між Карпатами та Шахтарем, другий поєдинок фінальної серії між футзальними Енергією та Локомотивом, а також при нагоді розповім що за картини малювали діти біля собору.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*