Джамала здобуває для України перемогу на Євробаченні-2016 (відео) - Блог про Львів

Джамала здобуває для України перемогу на Євробаченні-2016 (відео)

Джамала

Неймовірно, але це сталося. Українська співачка – Джамала з піснею «1944» таки зуміла підкорити Стокгольм та здобути перемогу на пісенному конкурсі «Євробачення-2016».

Ще за довго до початку конкурсу вирішив зайти на сайти букмекерських контор та подивитися, а що ж вони кажуть про перемогу України.

Результати для нас були невтішними, адже за їх словами перемогу здобувала Росія (коефіцієнт на перемогу Сергія Лазарєва був 1,57), а якщо хтось і міг посунути його, то це Австралія.

На перемогу ж Джамали були котирування – 7,9. Тобто, якщо поставите сто гривень, то виграєте 790.

Але, коефіцієнти коєфіцієнтами. Все мали вирішити люди по цілому світу, а також журі. До речі, це новинка цьогорічного пісенного конкурсу.

Один за одним виступали виконавці. І ось він 21-й порядковий номер – Джамали з України. Свою пісню вона виконала чудово, спеціальні ефекти також вражали, а в кінці виступу зал зустрів її неймовірними оплесками.

А потім настала черга голосування глядачів та журі. Тут починаються цікавинки і ще ті.

Журі Україну виставило на 2 місце.

12 балів, Джамалі дали судді Сан-Марино, Грузії, Боснії і Герцеговини, Данії, Молдови, Латвії, Ізраїлю, Сербії, Македонії, Польщі, Словенії. Та ж злісна Росія не дала нам жодного балу.

Також читайте:   Підсумки Євробачення-2010

Голосування глядачів куди більше порадувало.

12 балів українській співачці подарували глядачі з таких країн: як Польща, Угорщина, Чехія, Фінляндія, Італія, Сан-Марино.

Колега розповідав (перебуває зараз в Італії), що народ там голосував за Україну й він, в тому числі.

Росія тут нам дає 10 балів. Нічого собі. Чесною, я думав буде значно менше.

Підсумок – Україна набирає 534 бали – 211 голосів журі та 323 голосів від глядачів. Друге місце посідає Австралія (511 балів), третє – Росія (491 бал).

Після оголошення результатів конкурсу Джамала не стримувала емоцій. Вперше після перемоги Руслани 11 років тому, перемогу знову здобуває наша співачка.

То ж, у 2017 році пісенний конкурс завітає в Україну. Вже сьогодні почали говорити про те, а де ж саме відбуватиметься все це дійство. І є втішні новини. Одним із міст проведення може стати – Львів.

Оце було би дуже й дуже цікаво. Можливо би й палац спорту побудували. Хоча, й на стадіоні «Арена Львів» також можна проводити подібні культурні події.

Вітаємо Джамалу, вітаємо всіх нас з перемогою. Святкуємо…

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео виступу нашої співачки на пісенному конкурсі «Євробачення-2016»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 15.05.2016 пише:

    Вітання Джамалі, сподіваюся наша влада в пориві маразму не вручить їй якусь совкову нагороду накшталт народної артистки)

    • vrubli 15.05.2016 пише:

      Вже оголошують що саме це зроблять… все, як завжди 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*