Футбол. Ліга Чемпіонів. Реал у фіналі перемагає Атлетико (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Реал у фіналі перемагає Атлетико (відео)

Реал - Атлетико

Вчора офіційно у місті Мілан (Італія) завершився черговий за ліком єврокубковий сезон.

У головному матчі турніру під назвою – Ліга Чемпіонів між собою зустрілися дві мадридські команди: Атлетико та Реал.

Хто переміг у цьому фіналі, які враженнями залишилися від гри та багато іншого читайте далі.

Церемонія відкриття

Вона, як завжди, пройшла на високому рівні. Організатори так захопилися підготовкою, що поєдинок на стадіоні «Сан-Сіро» розпочався із 5-ти хвилинним запізнення. Та, думаю від цього простий вболівальник не постраждав.

Гра Реалу

Вчора Зідан і компанія зіграли досить таки незвично. Так, всі звикли до того, що «вершкові» багато атакують, а тут вони грали як їхній суперник – від захисту, з мінімум моментів.

А після того, як у середині першого тайму Рамос зумів відкрити рахунок в зустрічі, то вони й взагалі не думали про атаку.

Гра Атлетико

Як я вже зазначав вище, весь малюнок гри їм зіпсував гол гравця Реалу. «Матрасники» змушені були відкриватися й багато атакувати. Ключовим епізодом зустрічі, вважаю, став момент у самому дебюті другого тайму коли Грізман не зумів реалізувати пенальті (поперечина).

Якби тоді Атлетико забив гол, то було би все по-іншому. Хоча, в кінці основного часу Сімейне та компанія таки зуміли відігратися.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Металіст 3:1 Карпати (відео)

Перша поразка у фіналах Фернандо Торреса

Під час трансляції коментатор неодноразово говорив про те, що цей іспанський нападник ще жодного разу не програвав у фіналах. Як бачимо, і ця серія колись то мала завершитися.

Воротарі

Ну, чесно скажу, був здивований що топ-клуби не мають воротарів, які вміють відбивати пенальті. Гравці обидвох команд пробивали без промаху, а захисники воріт лише були статистами.

Так і думав, що все завершиться тим, що хтось із гравців або вдарить мимо воріт, або ж влучить у штангу чи поперечину воріт.

Мої припущення збулися. На п’ятому ударі гравець Атлетико – Хуан Фран влучив у стійку.

Після цього епізоду стало зрозуміло, що Реал свого не відпустить. На вирішальний удар від «королів» пішов – Кріштіано Роналду й не схибив.

Реал перемагає, стає кращою клубною командою Європи сезону 2015/2016 років і, як мінімум, на рік за собою заброньовує дане звання.

Наступного року «королям» прийдеться відстоювати титул. Це буде потім, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*