Футбол. Ліга Європи. Фінал. Севілья – Ліверпуль. Анонс - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Фінал. Севілья – Ліверпуль. Анонс

Севілья - Ліверпуль

Що ж, друзі, нарешті дочекалися ми того моменту, коли в місті Базелі буде відбуватися фінальний поєдинок у рамках Ліги Європи.

Хто не знає, то скажу, що за трофей цього року будуть змагатися: іспанська Севілья та англійський Ліверпуль.

Які прогнози на цю гру, останні новини зі стану команд та багато іншого читайте далі.

Перше питання, яке виникає вже зараз – чи зможе іспанський клуб Севілья переписати історію та вибороти трофей Ліги Європи втретє поспіль.

До цього команда з Піреней вже здобувала цей титул у 2006, 2007 та 2014, 2015 роках.

Як буде цього разу? В принципі всі складові для цього є.

Щодо Ліверпуля, то він здобував цей кубок у 1973, 1976 та 2001 роках. Так, тоді ці змагання називалися по-іншому, але суті це не міняє.

Стан справ у командах

Точно у фіналі не зіграють:

У складі Ліверпуля: Россітер, Гомес, Сахо

У складі Севільї – Крон-Делі, Тремулінас

Історія протистоянь

Що цікаво, команди між собою ще ніколи не зустрічалися. І таке виявляється буває в провідних команд Європи.

За кого вболівати?

Думаю всі любителі футболу знають, що в складі Севільї грає наш співвітчизник – Євген Коноплянка. Він вже минулого року грав у фіналі в складі Дніпра й символічно, що програв він тоді саме своєму майбутньому клубу. То ж, цього року він може здобути трофей Ліги Європи й у слід за Андрієм Шевченком, Анатолієм Тимощуком та донецьким Шахтарем привезти його в Україну.

Також читайте:   Чи зуміє Динамо пройти Евертон, а Дніпро Аякс?

Я буду вболівати за іспанський клуб, а ви?

Щодо традиційного прогнозу від Воробуса, то моя думка така, що у сьогоднішньому поєдинку буде зафіксована перемога іспанського клубу з рахунком 1-0.

Чому так? Вважаю, що досвід тут має зіграти вирішальну роль, а його по великому рахунку в Ліверпуля нема, плюс за межами власного стадіону ця команда грає не так добре як при своїх вболівальниках.

Чекаємо… а поки що, нагадую, що пряму трансляцію фіналу Ліги Європи можна буде переглянути на телеканалі «Футбол2», починаючи з 21 години 45 хвилин за київським часом.

Звісно, що дуже й дуже цікаве рішення, але з ним можна посперечатися. Вже зараз чую нарікання від людей, які кажуть, що цю гру можна було би показати на тому ж таки каналі «Україна».

А то ніби все робиться для людей, а реально виявляється для людей то нічого нема. Кажуть люди, що гру можна буде побачити і по телеканалу «НЛО-ТВ».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*