Футбол. Ліга Європи. Севілья – Шахтар. Анонс - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Севілья – Шахтар. Анонс

Севілья - Шахтар

Єврокубковий футбольний тиждень триває. Зокрема, вчора визначився другий фіналіст турніру під назвою – Ліга Чемпіонів.

Ним очікувано став мадридський Реал, який на своєму полі був сильнішим за англійський клуб – Манчестер Сіті з рахунком 1-0.

Днем раніше у фінал пройшла ще одна команда з Мадриду і її назва – Атлетико, яке у двохматчевому протистоянні було сильніше за німецьку машину – Баварію.

Ну, а вже сьогодні вся футбольна Україна буде вболівати за донецький Шахтар, який у рамках півфіналу Ліги Європи на виїзді буде протистояти команді Севілья.

Хто не знає, нагадаю, що тиждень назад ці команди вже зустрічалися у місті Лева й тоді була зафіксована бойова нічия 2-2.

Як буде тепер?

Важко зараз сказати. Те, що теперішню команду з Іспанії можна проходити – це факт. Вона грає не так як, скажімо, минулого року й особливо це стосується поєдинків в гостях.

Хоча, є один великий мінус проти Шахтаря. Севілья буде грати вдома, де вона дуже рідко програє й це буде останній шанс врятувати й так провальний сезон для цієї команди.

В чемпіонаті вони виступають не дуже то вдало. Від зони Ліги Чемпіонів іспанці далеко, а перемігши у фіналі другого за престижністю кубка можна пройти відразу ж у груповий етап цих змагань.

Також читайте:   «Суха» перемога над «Здвигом»

По складах.

Спершу ЗМІ повідомили, що капітан «гірників» – Даріо Срна буде пропускати матч-відповідь, але це не так. Хорват відбув дискваліфікацію вже давніше й сьогодні в Іспанії зіграє.

Чого не скажеш про лівого захисника – Азеведо, який досі травмований. Решта ж гравців Шахтаря підходять у повній бойовій готовності до гри.

У Севільї одна вагома втрата. Після жахливої травми у львівському матчі на тривалий час вилетів з обойми Кронделі. Він, як мінімум, 7 місяців буде поза грою.

Не пощастило, але це футбол. Нічого не вдієш.

Щодо традиційного прогнозу від Воробуса, то я вважаю, що сьогодні гра таки завершиться перемогою іспанського клубу з рахунком 2-1. Боротьба буде, довгий час буде нічия, а потім Севілья заб’є переможний м’яч.

Хоча, звісно, що було би добре якби перемогла українська команда і ми її побачили у фіналі турніру в Базелі.

Вже завтра очікуйте пост із враженнями про цю гру, а поки що, насамкінець, нагадаю, що переглянути пряму трансляцію поєдинку можна буде на телеканалі «Україна», починаючи від 22 години 05 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*