Футбол. Товариська гра. Румунія 3:4 Україна (відео) - Блог про Львів

Футбол. Товариська гра. Румунія 3:4 Україна (відео)

Україна - Румунія

Черговий день, а з ним і тиждень наступив, а це означає, що ми починаємо радувати наших читачів новими публікаціями на блозі. І сьогодні пости будуть виключно від Воробуса.

Не думайте, що з приходом людини з ніком – YAR_IK, автор і засновник ресурсу піде у підпілля. Просто на минулому тижні мав багато справ і не мав так багато часу приділити увагу блогу.

І перше про що ми будемо говорити, так це про футбол, адже вже незабаром на полях Франції стартує чемпіонат Європи. Приємно, що брати в ньому участь буде й наша національна збірна.

Тому, не дивуйтеся, що багато уваги ми будемо приділяти саме цій події.

А поки ще нема офіційних матчів, наша національна збірна готується до баталій Євро-2016 через призму товариських поєдинків.

Зокрема вчора в італійському місті Турин синьо-жовті зіграли «товарняк» проти ще одного учасника футбольного форуму – збірної Румунії.

Спершу думав, що багато голів в цій грі не буде, а потім команди як почали забивати, то склалося таке враження, що футболісти обидвох команд просто не хочуть завершувати матч (4-3 Україна перемогла – авт.).

Вже, традиційно, всіх моментів зустрічі описувати не буду, а зосереджуся на цікавих моментах

Гра Андрія П’ятова

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Чорноморець 1:1 Карпати (відео)

Хтось скаже, що ляпи, які він вчора допускав – це тимчасове явище. Буде чемпіонат Європи й все налагодиться. Я з цим твердженням явно не погоджуюся.

Андрій ще робив багато помилок в кінці чемпіонату, помилки залишилися і зараз. А головний тренер збірної – Фоменко замість того, щоб робити ротацію воротарів наполегливо не дає шансу зіграти іншому воротарю.

А якщо щось піде на Євро-2016 не так?

Селезньов, Бутко, Зінченко

До останнього були сумніви чи викликати цих гравців в головну команду. Таки викликали і що ми отримали?

Бутко виглядає краще за Федецького, Зінченко вийшов і забив важливий гол, а Селезньов є Селезньов. На Євро-2016 він команді потрібен. А от кого тепер викреслити з основгого списку?

Основа збірної

Всі зіграли на рівні. Радує, що добре виглядали лідери: Коноплянка, Ярмоленко, Зозуля. Сам Женя після гри сказав, що голодний до матчів і буде все робити щоб головна команда України виступила на чемпіонаті Європи добре.

Вже 3 червня українська збірна зіграє товариську гру проти ще одного учасника Євро-2016 – команди Албанії. Побачимо що наші футболісти покажуть там. Тим більше, що вже на той час буде відомий остаточний список гравців, які поїдуть на головне футбольне свято року.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*