Футзал. Локомотив розгромив Енергію у третій грі фінальної серії (відео)

Енергія 0-6 Локомотив

Вчора у місті Львові продовжилася фінальна серія у чемпіонаті України з футзалу в якій, нагадаю, беруть участь: наша – львівська Енергія та діючий чемпіон країни – харківський Локомотив.

Після двох поєдинків у місті Харкові рахунок в серії був 1-1 і львівський глядач йшов на третю гру з надією побачити «вікторію» своєї команди.

Але, як виявиться згодом, цього зробити не вдасться по одній простій причині – гості були кращими на паркеті по всіх параметрах і цілком закономірно перемогли з рахунком 6-0.

Вже, традиційно, розповім про все по-порядку.

Аншлаг у палаці спорту «Галичина»

Не сказав би що він вже був аж таким як у минулі роки, коли грала команда Тайм чи Енергія, але вчора людей було достатньо, плюс приїхала підтримка з Харкова. І саме фани «Локо» перед початком гри заагітували присутніх в залі виконати державний гімн країни.

Вийшло непогано…

Гра Енергії

Чесно скажу, вчора вона мене зовсім не вразила. Так. У регулярному чемпіонаті гра від оборони дала результат, але ж і команда-суперника також думає як протидіяти цій тактиці.

З перших хвилин зустрічі Локомотив атакував і справою часу був гол у наші ворота. А потім, як кажуть, посипалися… Не допомогла навіть гра з п’ятим польовим.

Все-таки, клас та більша лава запасних у гостей далася взнаки. Плюс, треба було забивати 10-ти метровий.

Також читайте:   Чемпіонат Європи серед ЗВО (чоловіки). Півфінал. Університет Тулузи – ІФФКФВ – 2:5

Володимир Кардаш

На офіційному сайті нашої команди побачив, що триває опитування на тему кращого гравця команди. Так от, моя думка, що саме воротар Енергії є кращим в цьому сезоні. Вчора він стільки відбив м’ячів, що якби не Володя, то рахунок в зустрічі був би не 0-6, а як мінімум, 0-10.

Потім почав пропускати, але там вже були такі удари, що відбити їх було вкрай важко.

Локомотив

Так бачу, що гості приїхали у Львів оформити чемпіонство. Після осічки на своєму паркеті «Локо» постав зовсім іншою командою, яка пресингувала на кожному клаптику майданчика, плюс створювався момент за моментом… Колись це мало призвести до голів.

Денис Овсянников

Як на мене, кращий в складі команди гостей. Є у мене хороший приятель, так от він завжди казав і каже зараз, що Денис є кращим на даний час в Україні.

Враховуючи його вік, а гравцю Локомотива цього року стукне 32 роки, то можна сказати, що він ще принаймні рік-два має прогресувати.

Шанси Енергії перемогти в четвертій грі

Відбудеться вона сьогодні, початок о 13 годині, але думаю, що їх фактично нема. Втома дасться взнаки, резерву як такого у нас нема. Тому, прогнозую знову перемогу команди з Слобожанщини.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Тріарій 15.05.2016 пише:

    Це я той приятель?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*