Футзал. Перша ліга Львова. Нові імена – Княжий ринок-2. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. Нові імена – Княжий ринок-2. Анонс

Надія на Бутрина

Вже завтра продовжаться футзальні баталії літнього чемпіонату під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини.

Як відомо, команда, за яку виступає автор блогу – Нові імена цьогоріч вирішила спробувати свої сили у першій лізі де ми вже встигли зіграти навіть один тур.

З колективом під назвою – Фуджікура ми розписали бойову нічию 2-2.

На цей раз на наш колектив очікує ще більш серйозніше випробування – друга команда Княжого ринку.

Звісно, це не перша команда, але тим не менше, ще до чемпіонату та й зараз говорю, що саме наш майбутній суперник являється основним претендентом на перемогу в першості.

У першому турі Княжий Ринок-2 переміг бронзового призера зимової першості – Спільноту з рахунком 3-1. Не сказав би що «вікторія» їм далася аж так легко, але, тим не менше, три очки вони записали собі в актив й очолюють турнірну таблицю.

В якому стані підходить наша команда до цієї гри?

Після останнього тренування, як відбулося у вівторок, всі гравці наче здорові й рвуться в бій. Основна проблема – це воротарська позиція.

Хто не знає, то скажу, що два воротарі «Нових імена» травмовані:

Тарас Михайлишин зламав два пальці на правій руці й досі ходить в гіпсі, а от Воробій досі не може оговтатися від перелому великого пальця. А він би дуже знадобився в цій грі знаючи фартовість минулих ігор проти якраз «княжичів».

Також читайте:   У поєдинку лідерів «Галицька здоба» та «NG Metal» переможця не виявили

Але…

У першому турі Ігор навіть був в заявці, але в понеділок на тренуванні він знову травмувався й тепер невідомо коли слід очікувати його повернення на штучні майданчики.

Прийдеться за всіх віддуватися новоспеченому воротарю – Бутрину. Ще наприкінці минулого сезону у другій лізі Денис став у ворота і почав демонструвати гру належному рівня.

То ж поки, він є основним воротарем нашої команди.

Вже зараз зрозуміло, що завтра Княжий Ринок-2 буде багато атакувати. Ми знову не є фаворитами, тому будемо намагатися взяти очки в цій грі думаю за рахунок бійцівських якостей і можливо нашої улюбленої тактики.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро, а саме тоді, коли розпочнеться гра а початок її запланований на 12 годину 20 хвилин.

Щодо другої команди, то вона свій поєдинок 2-ого туру зіграє в 15 годині 30 хвилин. Суперник – колектив Геометрія.

Запрошуємо підтримати нашу команду на штучні поля неподалік Лісотехнічного університету.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*