Іноді варто зупинитись - Блог про Львів

Іноді варто зупинитись

Іноді варто зупинитись

Напевно кожен погодиться, що суспільство перебуває в тотальному та негативному стані. Багато хто і я також жаліється на життя.
У всіх депресія і всім погано. З такого стану дуже важко вийти, бо не знаєш що робити.

Але, я знаю метод, все здається дуже простим.

Мені це допомагає.

Сьогодні вдалось, за велику кількість часу, відволіктись абсолютно від усіх своїх справ та сходити погуляти. Зустрівся з подругою, з якою давно не бачився, та й пішли гуляти лісом.

Дуже швидко зав’язалась розмова, адже спілкування через соціальні мережі ніколи не замінить живе спілкування. І нам було про що поговорити. Я з захопленням розповідав про все що в мене відбувалось та слухав її. Це було чудово, дійсно класно коли є можливість просто спілкуватись та говорити про що-небудь, розказати все що думаєш та відчуваєш. А на додачу до чудової розмови була гарна атмосфера лісу. Ця гармонія, яку не могла порушити навіть велика кількість людей, розслабляла та дарувала особливе натхнення і особливий настрій.

Ось так ми собі говорили і просто йшли прямо насолоджуючись природою та спілкуванням. Дійшовши до кінця лісу просто сіли на схилі пагорбу та дивились як заходить сонце.

Гарно було те, що там внизу знову починався ліс і там знизу десь на висоті трьох метрів від землі красиво стелився дим. Це було схоже на білий струмок який протікав і у повітрі серед дерев. Це красиво, і це точно треба бачити. І дійсно, красиве рожеве небо, димковий струмок серед дерев, чудовий літній запах у повітрі, спів пташок та приємна розмова, – що може краще заспокоїти та надати сил та енергії? Іноді кращого годі шукати, це ідеальний варіант.

Також читайте:   СМА - це коли ти не можеш підняти кухоль, вилку, руку, голову

Ми поговорили про різні речі – згадали щось сумне, щось веселе, розказали напевно все що могли на той момент. І я задумався, що мені більше і не треба. Іноді скаржусь на життя чекаючи чогось грандіозного та феноменального, але істина в тому, що все геніальне – просто.
Іноді треба просто поговорити, можливо ні про що, але мінімально змінити обстановку, щоб все було не так, як кожен день. Треба зустрітись з тими людьми, яких давно не бачив. Це буде дійсно приємна та корисна зустріч.

Дуже часто скаржачись на життя та намагаючись щось зробити з нічого, ми втрачаємо прекрасну можливість звичайного спілкування. В якому немає місця образам чи інтригам, важким почуттям та емоціям, в якому є тільки довіра та чудова дружня атмосфера.

Але це втрачаємо, коли шукаємо те, чого нам непотрібно. Коли робимо те, що не принесе нам користі, те що тільки зробить нас запрацьованими та виснаженими.

Тому треба просто зупинятись, просто віддалятись від того що нас оточує кожен день. Зустрітись з старими та добрими друзями і просто гарно поспілкуватись, адже це найкраще що може бути. Це найстабільніша річ.

І якщо так робити, то буде менше негативу та депресії. Адже це все просто та легко.

Автор статті: Yar_Ik.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*