Кому потрібен такий футбол? Масова бійка на матчі Шахтар – Динамо (відео) - Блог про Львів

Кому потрібен такий футбол? Масова бійка на матчі Шахтар – Динамо (відео)

Бійка у матчі Шахтар - Динамо

Свята святами, але після Великодня блог Воробуса відновлює свою роботу. Автор таки знайшов час, щоб під час святкування поділитися своїми враженнями від подій, що відбуваються у нашому з вами місті й поза його межами.

І перше про що ми поговоримо, так це про вчорашній футбол на стадіоні «Арена Львів». Так, так, і на Великдень команди також грають. Пов’язано це з тим, що донецький Шахтар грає в єврокубках та іншої дати як в неділю знайти керівники футболу України так і не зуміли.

Хоча, моя думка така, що гру можна було і перенести. Від того виграли би в першу чергу глядачі, яких по причині свята вчора на стадіоні зібралося не так багато якби цього хотілося.

Тепер про футбол. Якщо це взагалі можна назвати футбол. Шахтар і Динамо так вчора зганьбили наш футбол, що впевнений тепер у світ з нас ще більше будуть глузувати.

У поєдинку, який нічого не вирішував окрім престижу, гравці примудрилися влаштувати бійку а ля на весіллі в глухому селі. Ок, якби ж то там билися між собою іноземці, але ні. Вони до такого не додумалися,

Весь конфлікт спровокували українці (Степаненко, Кучер, Ярмоленко), яким ще грати разом у збірній на чемпіонаті Європи, що незабаром стартує на полях Франції.

Можна собі лише тепер уявити який буде мікроклімат у команді.

Кілька запитань:

1. Гра Динамо у матчі з дублем Шахтаря.

Не розумію слів їхнього головного тренера – Реброва, який сказав, що винен він, бо не зумів налаштувати своїх гравців після п’янок, днів народжень і так далі. Яких ще п’янок коли президент клубу напередодні говорив, що налаштування на гру з Шахтарем бойове, треба показати що вони сильніші.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Динамо 1:0 Бешикташ (відео)

Що ми отримали у підсумку? Ганебна безвольна поразка 0-3. Так, біло-сині – чемпіони, але удар по амбіціях то є.

2. Поведінка Тараса Степаненка.

Цей гравець щось там розповідає ніби він цілував емблему просто, жодного негативу він не хотів донести. Якщо ти такий розумний, начитаний, то не роби цього. Підійди до своїх фанів, покажи їм свою любов та відданість, а не провокуй конфлікт. А так, дитячий садок, 1 чверть.

3. Поведінка Ярмоленка.

Так, він заступився за свій клуб, вдарив Степаненка, пішов битися з Кучером, але ж знову ж таки мудрішим треба бути й не піддаватися на провокації. Зараз є повно камер, все показують по телебаченні, люди свої висновки можуть зробити.

А то битися з колегами по збірній? Уявіть собі щоб так билися бразильці.

4. Відео Срни та компанії після гри з Динамо.

У Львові й так неоднозначно ставляться до команди з Донецька, в останні місяці ситуація ніби трохи покращилася і тут на тобі. Щось я сумніваюся, що після таких відео фанів у клубу з Донецька побільшає.

5. Побилися багаті «дядьки».

А взагалі то ми вчора побачили бійку багатих дядьків, які спершу б’ються, а потім любляться, потім знову б’ються… а люди це все «хавають».

Українська прем’єр-ліга, що тут скажеш. Навіть не хочу собі уявляти що було б якби фани команд вибігли на поле.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*