Підкорення Воробусом та компанією вершини Ключ (відео) - Блог про Львів

Підкорення Воробусом та компанією вершини Ключ (відео)

На Ключ

9 травня ваш покірний автор зробив першу вилазку в гори цього року. Ну, ще на лижі їздив у 2016 році, але це напевно не рахується.

Зимові види відпочинку – це одне, а походи на вершини Карпат – це інше. На цей раз ми вибрали вершину, на яку я планував з’їздити вже давно і її назва – Ключ.

Знаходиться вона в районі водоспаду Кам’янка. Не сказав би що на неї вибиратися аж так важко, але мене зацікавив той факт, що інформації в інтернеті дуже мало, та й фотографії з відео зрештою.

Тому, щоб надолужити хоч якось цей момент, вирішив запросити у подорож знаного відеоблогера – Тараса Царика, який віднедавна знімає дуже цікаві відео з своїх подорожей.

Ми вже якось робили міні-фільм коли каталися на лижах на горі Тростян. Прем’єра вдалася на славу, тому співпрацю було вирішено продовжити. А чому б і ні?

Писанина – це одне, а от відео з походу – це, як кажуть, в Одесі, дві великі різниці.

Чесно признаюся, похід на гору Ключ був під великим питанням. Запланував то собі йти вже давно, а от погода ледве не завадила нашим планам.

Ще в суботу почав падати дощ, тому були думки й відмінити поїздку. Але, народ ми – веселий й вирішили їхати в Сколе за будь-якої погоди.

Також читайте:   Походження назви гори Сивуля

Спершу планувалося 8 чоловік, але в підсумку поїхало лише 5.

І ось воно 9 травня, 7 година ранку, головний залізничний вокзал міста Львова й Воробус та компанія вирушають у свою подорож. Добре, що погода радувала, адже на небі не було жодної хмаринки.

За якихось півтори години ми вже були в Сколе й нас зустрів дощ. Але, тут прозвучала від мене фраза – «горіла хата – гори й сарай». Йти, так йти.

Від цього часу й розпочалася зйомка відео від Тараса.

Тепер кілька слів про нього. Спершу було випущено трейлер, де оператор всіх заінтригував, а вже через декілька днів було випущено у світ повне відео.

Що в ньому можна побачити?

Звісно, що всі кадри ми старалися не викладати у світ, а вибрали найцікавіше, а це:

Краєвиди Карпат (як же вони зачаровують), пригоди біля самого водоспаду, блукання у пошуках гори Ключ, у підсумку сама гора, спів на вершині й так далі.

Особисто я вчора переглядав це відео кілька разів, сподобалося…

У майбутньому, думаю, що буду неодноразово практикувати подібне. Все-таки, окрім того, що відео можуть переглядати люди, так ще й ми будемо мати пам’ять на все життя.

А далі дивимося разом відео:

P.S. Детальніше про звіт із поїздки можна прочитати тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 16.05.2016 пише:

    Фільм цікавий, але на майбутнє краще робити коротше і більше суті

    П.С. За що жучка замордували?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*