Українська співачка – Джамала виходить у фінал Євробачення-2016 (відео) - Блог про Львів

Українська співачка – Джамала виходить у фінал Євробачення-2016 (відео)

Джамала

А тепер поговоримо про справи мистецькі. Річ у тому, що вчора вся Україна затаїлася біля екранів своїх телевізорів, а також біля радіоприймачів.

Навіть й таке буває. Що по першому національному телеканалі, що по «колгоспнику» тривав другий півфінал Євробачення-2016 у якому українська співачка Джамала змагалася за вихід у фінал змагань.

Хоч Воробус не дуже любить цей пісенний конкурс, але все ж приділив увагу хоча б виступу нашої співачки, яка хто не знає співала пісню під назвою – «1944» й присвячена вона депортації кримських татар у символічному році.

Виступала наша співвітчизниця під номером – «14» й варто сказати після її співу отримала шквал позитивних емоцій та оплесків від глядачів.

Під час виконання композиції за спиною співачки з’являлися візерунки, а на моменті коди – велетенське дерево.

Навіть не сумнівався, що у 10-тку, яка проходить у фінал Джамала потрапить. Так воно й згодом сталося.

Тому, у фіналі, який відбудеться 14 травня пізно ввечері ми її також побачимо й будемо вболівати за її підсумкову перемогу. Хоча, здобути «вікторію» їй буде дуже й дуже важко.

Також читайте:   Як я був на форумі видавців

Побачимо… Скажімо, букмекерські контори прогнозують, що Україна займе у Швеції четверте підсумкове місце.

Фаворитом чогось вважають Росію. До речі, вже зараз ходять чутки, що Україна може відмовитися від участі в пісенному конкурсі наступного року якщо перемогу здобуде виконавець з нашої «улюбленої» країни-окупантів.

Загалом у пісенному конкурсі в Стокгольмі візьме участь 26 виконавців. По 10-ть будуть з кожного півфіналу, одна – країна-господар, а ще 5-ть – це країни великої п’ятірки: Великобританія, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція.

Джамала у фіналі пісенного конкурсу буде виступати під порядковим номером – 21. Добре це чи погано?

Тут можна дискутувати багато на цю тему. Комусь запам’ятовуються виконавці з початку, а комусь навпаки в кінці.

Головне, щоб не було, як завжди, політичного підґрунтя. Та країна голосує за ту, а інша – за ту. Так на Євробаченні було в минулі роки, думаю буде й цього разу.

Хоча, окрім людей за співаків будуть голосувати також члени журі.

Чекаємо фіналу, а насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите, як виконує свій хіт українська співачка – Джамала:

Залишайтеся з нами… Незабаром продовжимо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 14.05.2016 пише:

    На рахунок відмови від участі у конкурсі, то це треба було зробити вже давно, а не тепер надувати щоки, бо росія – фаворит. А що до політизаціі, то якщо.об’єктивно, якраз Україна найбільше цього разу цей конкурс і політизує. Євробачення – це трохи не той майданчик де потрібно піднімати проблему кримсько-татарського народу. З політичної точки зору це виглядає як безнадія, а з культурної схоже на метання бісеру перед свиньми

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*