Які зміни очікують на пасажирів львівського електротранспорту - Блог про Львів

Які зміни очікують на пасажирів львівського електротранспорту

Зміни

А тепер поговоримо на тему транспорту, адже, як завжди, із впливом економічних чинників то маршрутчики, то «Львівелеткротранс» заговорили про подорожчання плати за проїзд.

І якщо у перших плату за проїзд вже нещодавно піднімали до чотирьох гривень, то з трамваями та тролейбусами вирішили почекати.

Там досі дорослий квиток вартує 2 гривні, а пільговий для студентів та учнів – одна гривня.

Вже зараз розпочалися громадські слухання по цьому питанню. А це означає, що підняття вартості проїзду таки варто очікувати й станеться воно вже незабаром.

Щоправда, як стало відомо, є велика ймовірність того, що у львівському електротранспорті придумають щось новеньке.

Виявляється, вже зовсім скоро скористатися послугами електричного транспорту можна буде двома способами.

Що я маю на увазі? Все буде робитися для того, щоб максимально зменшити увагу водія що трамваю, що тролейбуса на продаж квитків пасажирам.

Все-таки, погоджуюся з думкою свого хорошого приятеля – Марсело, що водій має дивитися за дорогою, а не однією рукою керувати, а іншою продавати квитки пасажирам, які не можуть знайти часу щоб його придбати.

От і нехай тепер потенційний пасажир заходить у салон і платить значно більше ціну за квиток чим вона буде у тому ж таки терміналі чи кіоску.

Також читайте:   Експеримент Воробуса з проїзним в електротранспорті

Таке нововведення у планах є, але чи вдасться його реалізувати в життя – це вже питання. У першу чергу через те, що на даний момент є проблеми з реалізацією квитків у кіосках та терміналах.

По собі знаю як нещодавно їхав з другом трамваєм. Прийшли на зупинку, захотіли купити квитки у терміналі, а їх там просто нема. Куди ділися? Читаю потім що «Львівелектротранс» розірвав угоду з однією фірмою, а з іншою ще її не уклав.

Та що мене має цікавити це питання?

Ок, є ще кіоски. Туди приходиш, а така злісна бабуся через вікно кричить що квитків нема й не знати коли вони будуть.

Ну, капець якийсь. Як можна бути такими телепнями? Телефонуєш, кажеш що тікетів нема, нехай привезуть нову партію.

Які ж ці люди стали ліниві.

Тому, моя думка така, що якщо зміни зробити хочуть – нехай спершу налагодять нормальний продаж квитків у вище перерахованих місцях.

А так, загалом ідея непогана. Для прикладу, якщо купувати квиток у кіоску – це буде вартувати 3 гривні, а якщо у водія в салоні, то чотири.

Одним словом, чекаємо на зміни…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*